Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark ettim, bakalim nasil olacak :D

:asd22::asd22:

221.jpg

Aynen Arda konuşmasa bile medya alttan alttan çalışarak işini görür. Adamın zamanında seks hayatını konuşuyorlardı, yine konuşacak bir şey bulurlar yani

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte esas tehlikede bu, hadi bu takımın formasını giydiği için yediği haltları biz taraftar olarak yine bir şekilde sineye çekeriz ama Medya Mensupları şimdi ellerini ovuşturup, haber inşallah doğrudur diye dua ediyorlardır.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evren turhan ile ardanın arası baya baya iyidir

forumda herkes ıkna olduguna gore gelmıs hayırlı olsun

Barcelona demiştir seni oynatmaz istemiyoruz takımda,kalırsan oynamazsın.Avrupada kimse istemeyince o da bize gelmiştir çok isteyerek gelmez de zaten.Böyle bir durumda ne kadar faydalı olur.Soru işareti??????????

herşey güzel gidiyo derken ardanın gelmesi selcukla uslu uslu otururlar umarım

Umarım ardacılar haklı çıkarda başarılı olur ancak ben pek ihtimal vermiyorum selçuk falan Galatasaray ı karıştırmaya başlar tudorun altını oyarlar en son yönetime tudor giderse şampiyon oluruz der umarım ben yanılırım

Aslolan Galatasaray'dır

Cenk ve Tudora guvenin arkadaslar rahat olun

Tudorun 1 ay antremanini yiyen arda bu ligin ustunde bi topcu olur bunuda unutmayin

Ayriyeten o himbil dediginiz adam fisek gibi oynayan atleticonun onemli dislilerinden biriydi

Saha disi olaylari ise ben tam tersini dusunuyorum bizim yararimiza olacak

Bu ulkede futbol lobisi olarak en guclu futbolcu suan arda

Takimi karistirma olayi ise o potansiyel var dogru
Onuda artik iyi bi gsli mi degilmi o belirleyecek

Ama artik eskisi gibide degil
Takimi karistirani bu taraftar yagli kaziga oturtur

Asamoah ve Kono gelseydi rüya gibi kadro olacaktı neyse hayırlısı olsun şampiyon olalım başka bişey istemiyorum.. daha iki ay önce dursuna edilen küfürleri okuyorduk şimdi herşey unutuldu arda da gelir 9. Hafta fnere koyar maç 4-0 biter bi bakmışsın orta da üçlü çektiriyor bu işler böyle dursun bile değiştiyse arda kendi bilir herşey onun elinde sonuçta ona mahkum bir kadromuz yok Allaha şükür .. herkese hayırlı geceler diliyorum!!!

Cenk ve Tudora guvenin arkadaslar rahat olun

Tudorun 1 ay antremanini yiyen arda bu ligin ustunde bi topcu olur bunuda unutmayin

Ayriyeten o himbil dediginiz adam fisek gibi oynayan atleticonun onemli dislilerinden biriydi

Saha disi olaylari ise ben tam tersini dusunuyorum bizim yararimiza olacak

Bu ulkede futbol lobisi olarak en guclu futbolcu suan arda

Takimi karistirma olayi ise o potansiyel var dogru
Onuda artik iyi bi gsli mi degilmi o belirleyecek

Ama artik eskisi gibide degil
Takimi karistirani bu taraftar yagli kaziga oturtur
Farklı bir bakış açısı, umarım dediğin gibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt