- 12 Haziran 2015
- 37.117
- 33.110
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte esas tehlikede bu, hadi bu takımın formasını giydiği için yediği haltları biz taraftar olarak yine bir şekilde sineye çekeriz ama Medya Mensupları şimdi ellerini ovuşturup, haber inşallah doğrudur diye dua ediyorlardır.Aynen Arda konuşmasa bile medya alttan alttan çalışarak işini görür. Adamın zamanında seks hayatını konuşuyorlardı, yine konuşacak bir şey bulurlar yani
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahaha ayni anda begenip begenmeyebiliniyor yani
Iyiymis
Çok zevkli değil mi![]()
Git Aykutu yala sen pis kriptoforumda herkes ıkna olduguna gore gelmıs hayırlı olsun
********************* ********************* kullanacagimi dusunuyorum![]()

1 saatte arda turan gelmesın direnisini kırdıgımız bugunu unutmayacagım
Merak etme fikrimden bir gram şaşmadım. Merak etmeyin Arda oyununa baksa bile Medya bizimle oynayacak.1 saatte arda turan gelmesın direnisini kırdıgımız bugunu unutmayacagım
1 saatte arda turan gelmesın direnisini kırdıgımız bugunu unutmayacagım
Farklı bir bakış açısı, umarım dediğin gibi olur.Cenk ve Tudora guvenin arkadaslar rahat olun
Tudorun 1 ay antremanini yiyen arda bu ligin ustunde bi topcu olur bunuda unutmayin
Ayriyeten o himbil dediginiz adam fisek gibi oynayan atleticonun onemli dislilerinden biriydi
Saha disi olaylari ise ben tam tersini dusunuyorum bizim yararimiza olacak
Bu ulkede futbol lobisi olarak en guclu futbolcu suan arda
Takimi karistirma olayi ise o potansiyel var dogru
Onuda artik iyi bi gsli mi degilmi o belirleyecek
Ama artik eskisi gibide degil
Takimi karistirani bu taraftar yagli kaziga oturtur