Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagliari bu kadar maddi yükün içine girmez bir oyuncu için. O paralar ile o "küçük" 3-4 oyuncu alır / idare eder.

Zaten ancak kiralık yazıyor.

Nainggolan "ben illaki İtalya da kalacağım" demiyor ise, bu iş bitmiştir.

Başka hic bir kulüp bizim maaşı vermez + CL kozu sunmaz. Elit takımlar almaz, istemez onu.
Küçük dediğin transferleden biri 17 milyona Nahitan Nandez. Boca ile anlaşmışlar.

Belhanda'ya iyi bir teklif geldiyse Belhanda'yı satıp Onyekuru-Feghouli-Babel satarlarsa şaşırmam. Önüne de Falcao.

4-4-2'ye de çok rahatlıkla dönecek bir kadro olur.
Hoca bunu da yapabilir mi diye düsünmüyor degilim (2011 Emre Colak ve Engin Baytar hatirla, lakin Belhanda kanatta zayif kalabilir, maceraya da gerek yok aslinda)

Feghouli - Radja - Seri - Belhanda

Falcao - Babel​

Bence Mitro zaten gidici. Son macta hic firsat vermedi hoca. Tek Falcao ile sezona baslayacagimizi da sanmiyorum. Tek forvet riskli olur. Ya Onyekuru (Babel forvette oynar ihtiyac olunca) ya da Samatta alinacaktir diye düsünüyorum.
Falcao yoksa, Babel oynar derler bizimkiler :D

Mitro giderse ama kesin alınır.

Falcao
Samatta

Güzel olur.

Hoca bunu da yapabilir mi diye düsünmüyor degilim (2011 Emre Colak ve Engin Baytar hatirla, lakin Belhanda kanatta zayif kalabilir, maceraya da gerek yok aslinda)

Falcao - Babel​
Hücum anlamında bu ligin gördüğü en kaliteli takım olabilir ...

Falcao - Babel​
Falcao - Babel gerekli pressi, koşuları yapar mı...

Falcao - Babel​

Belhanda'nın kariyerinde sol açık sayfası var yalnız. Çok da sırıtmaz. Aynı sistemde Falcao - Belhanda sol taraf Babel de olabilir . İtibarlı bir spor yazarı Belhanda'yı bu sene ceza sahası içinde izleyebiliriz demişti 2.forvet olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt