Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürekli scout transferi isteyen arkadaşlar eğer sen ilk 11 inde 5-6 tane scout transferi yapar ve oynatırsan. Kritik bir mevki tutmadığı takdirde fener gibi sçarsın.

Bence her zaman winner oyuncularımız olmalı ve aralarda 2 ya da 3 adet en fazla scout transferi oynamalı ve yedekte de olmalı. Şimdi biz scout transferi bir forvet aldık olmadı diyelim yandık.

babel örneğini düşünelim; bu oyuncunun standardı var hazırlık maçlarında bile gördük ki bu oyuncu bu futbolun aşağısını oynamaz. Bu yüzden garanti bilindik oyuncuları da kadroda bulundurup harman yapmalıyız.

Falcao yu kimse tartışmıyor anladığım kadarıyla sadece yaşa takılanlar var takılmayın bu adam 2 sene silme götürür ligi. Ve böyle winner oyuncu her zaman iyidir

Belhanda'nın kariyerinde sol açık sayfası var yalnız. Çok da sırıtmaz. Aynı sistemde Falcao - Belhanda sol taraf Babel de olabilir . İtibarlı bir spor yazarı Belhanda'yı bu sene ceza sahası içinde izleyebiliriz demişti 2.forvet olarak.
Nice'de sol tarafta oynamis sanirim (Seri ve Cyprien) ile birlikte. Ama bizde beklentileri karsilayabilir mi süpheliyim hele Babel (Mor, Onyekuru) varken. Bakip görecegiz.

Benim hala seri hakkında şüphelerim var iyi bilen birisi kefil olabilir mi merak ettim

Transfer haberlerinde detaylı bir şekilde araştırıp düşününce olup olmayacağını az çok tahmin edebiliyorsun falcao olacak gibi dönmez burdan naiggolan ise zor bence biraz abartı seziyorum haberlerde ve pek inandırıcı değil..

yeni sistemimiz yeni kadromuz...

----------------------Muslera-----------------------------

------------Luyindama-------------Marcao---------------

EMor-----Seri-----Neingolan----Belhanda---Babel-----

------------Feghouli---Falcao---Samatta---------

Çok seksi bir kadro oldu..

Kaç gol yeriz maçta hesapları yaparız bu kadro ile

Ozornwafor gibi ya da daha itibarlı maks 3-4M lik 24 yaşına kadar olan gençler alınıp yurtdışına oynama garantisiyle kiralık verilmediği sürece hem Falcao hem Naing gelmemeli.

Bütün parayı harcıyoruz satıp kar da edemeyiz. Sonra seneye gene adam arıcaz , Naing - Seri kiraları bitince.

Biz Diagne'de uğradığımız zararı yönetim kendi cebinden karşılasın diye kızıyoruz, eleştiriyoruz ama adamlar geçen yıl 38 milyom €+Zaniolo( 40 milyon €) ödedikleri adamı 9-10 milyona göndermeye razı. Futbolda böyle şeyler oluyor. Yönetim Diagne'de zarara uğradık korkusuyla 9.5 milyonluk teklifi kabul edemiyor ama zararın neresinden dönersek kardır. Taraftar tepki göstermeksizin 8-9 ne ediyorsa satıp önümüze bakmamız lazım artık.

Meşhur "At Fink'e" dizilişi.

Özgür Aytene transfer konusunda inanmayan cidden sasirmistir.

Serdar olayinda yanilmasi birsey degistirmez cünkü o transferde sürekli git geller oldu.

Adam duyum degil resmen bilgi veriyor.

Luyindama olayini hatirladim simdi mesela.

Kimse birsey yazmazken Seri geldi dedi. Banega olmayacak dedi vs..

Nainggolan olayi dogru diyorsa (bitmis dememis daha) dogrudur.

Benim anlamadigim: Terim sezon sonu Galatasarayin gelecegini kurtarmaya yönelik transferler olacak dedi.

Bu yüzden Falcao ve Nainggolan gibi transferleri anlaymiyorum acikcasi.

Müthis kadro olur ama bizim ileriye yönelik isler yapmamiz gerekiyor artik Marcao ve Luyindama da oldugu gibi.

Alinan oyuncular hep yasli Valentin haric.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
negatif basmamış ilk defa. hakan bile değişti

1-2 güne resmen açıklanacakmıs emre.luyindama ve emre ard arda açıklanır herhalde
Arda mı açıklanır
257317.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt