- 18 Mayıs 2011
- 22.975
- 12.532
- 1.998
Bu söylenen isimler ile ilgili transfer süreçleri bu hafta biterse bu bir rekor olur. İlk defa bir transfer sezonunu çok erken bir şekilde kapatmış oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de kanser geçirdim 15 yaşımda
Anasinin nikahi lükse bak
Habertürk'ten bu haberi yapan isim Naingollan dışında Josef, Schnderlin yada Wanyama'dan birinin daha geleceğini söylemiş.
Korkutmak istemem. Ama tedavi ye başlanmadı vakit çoğu tür de 1 yıl Max oluyor.Gecmis olsun. Maalesef o psikolojik bunalimin sebeplerinden birisi de filmlerdi. Kanser hastaliginin gectigi her filmde 3 ay omrun kaldi klisesi beynimize empoze edildi.
Seri Wanyama Nainggolan
Gecmis olsun. Maalesef o psikolojik bunalimin sebeplerinden birisi de filmlerdi. Kanser hastaliginin gectigi her filmde 3 ay omrun kaldi klisesi beynimize empoze edildi.
O la la renktaşSeri Wanyama Nainggolan
(Belhanda yedek hamle oyuncusu)
Güzel mı
Seri Nainggolan Belhanda yanina bu saydıkların lüks sıfatına giriyor bence. 4 tane iyi adamin oluyor kafadan ve biri yedek kalmak zorunda olunca da lüks oluyorPekte lüks değil. Josef istesek gelir. Schneiderlin'i zaten oynayacağı bir takıma gönderecekler. Tek zor transfer Wanyama
Cok istemistim bu delioglani.. Belkide bu forumda en cok ben deli olmustum bunun icin. Hem bu hem Emre Mor. Biri hikaye oldu, öbürü de olmaz umarım
Seri Wanyama Nainggolan
(Belhanda yedek hamle oyuncusu)
Güzel mı
Luyindama'nın cl görmeden 20 milyonluk teklif alması çok zorBelhanda + Diagne = 22€
Luyindama = 20€
Yunus = 3€
Gelenler:
Nainggolan
Falcao
Cahill
Talisca olmazsa Teixeira
Muslera
Mariano Cahill Marcao Nagatomo
Nainggolan Seri
Feghouli Talisca Babel
Falcao