Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mariano ve nagatomo zaten sezon sonu sut

bir de orta saha komple kiralik olursa 0 bonservis geliriyle 4 adami nasil almayi düsünüyoruz acep

Ya tamam bizim oyuncuda yapma gozunu yiyim diagne yani berbat bir adam eger gercekleri soylemezsek bizde antuya doneriz bu dedigin serdar ile sadigin lyu ile marcaodan iyidir demekle ayni sey
aynı şey değil. vedat bir sezon bir takımda çok gol atmış ve ağır diagne birden çok takımda birden çok sezon çok gol atmış ve daha iyi alan açıyor. zaten vedatın çok gol attığı sezonda onun iki katına yakın gol atmış. vedat zaten yedek olur daha iyisini alırlar sonra daha iyisi ersun antremanından çuvallayınca vedat onu keser.

Şikecilerin forvet hattında Ali Palbıyık var. Senede kafadan 15 puan kazandırıyor. Kârlı iş aslında. Falcao, nainggolan ne uğraşacaksın? Bir palabıyık'ın olsa Falcao etkisi yapıyor zaten.

Bu sezon Trabzonspor ile beraber şampiyonluk savaşı vereceğiz iki takımdan da 70 üstü puan bekliyorum.

Renktas diagnede mucadele yok hirs yok fizigi var kullanamiyor bitiricilik oda yok kaleci ile karsi karsiya penalti almaya calisan adam gozumde forvet degildir net kasimpasa donemi beni baglamaz ben bizdeki durumuna bakarim bombos bir adam zaten iyi olsa digane yi satmaya vedati almaya calistik teknik ekip bile kabul etmis bizde etmeliyiz bence
Ben Vedat kötüdür demiyorum, hoca as mı yedek mi düşündü bilemem, neyse o kısmı çok da önemli değil, Diagne de burda gömüldüğü kadar kötü değil demek istiyorum, geçmişe bakarsak gol oranı çok yüksek, Gs daki durumuna bakalım ve tamam kötü diyelim, Vedatı daha görmedik bile diyorum

Defansta ki sığır sayısında bizden öndeler
Sana gelsin renktaş

60fc1235f70cb8230001173ce2d6eb042d9ea4af01c5b5e97b7801166cf14dc6.webp

Ben Vedat kötüdür demiyorum, hoca as mı yedek mi düşündü bilemem, neyse o kısmı çok da önemli değil, Diagne de burda gömüldüğü kadar kötü değil demek istiyorum, geçmişe bakarsak gol oranı çok yüksek, Gs daki durumuna bakalım ve tamam kötü diyelim, Vedatı daha görmedik bile diyorum
Tamam gelen soruya bende dedimki ustun olacaklari bir yer varsa oda burasi dedim ama neticede degisecek ve belkide en geride olacaklari mevkii burasi olacak sahsi fikrim iki oyuncuyu onume koy hemen vedati alirim bu benim fikrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt