Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Formada sponsor olmayabilir. Ciddi bir adım atıldığını düşünmüyorum bu konuda haberleri çıkardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 hafta sürecek bir serüven için elinde as mevkisi forvet olan 33 yaşındaki Falcao ile yola çıkıp 32 yaşındaki Babel ve 32 yaşında Adem var dersen geçen sene Başakşehir'in 20.haftadan sonra düştüğü duruma düşersin ve 3 kulvarda şampiyonluk hedefliyorsun. Mevkisi ileri uç olan genç bir yedek isim şart oraya.
Emre Akbaba nın transferine sponsor olduklarına bin pişman olmuşlardır.
ben tam tersi düşünüyorum sponsor bulunmasa daha az paraya bile nefle anlaşılırdı bence iyi bir ana sponsor bulundu ki nefle devam etmedikFormada sponsor olmayabilir. Ciddi bir adım atıldığını düşünmüyorum bu konuda haberleri çıkardı.
kaymakŞimdi bir haber aldım
Falcao Bitmiş Hayırlı olsun
Hocam bununda pr i yapılır.kanaatim o ki bir çok namlı futbolcu İstanbul'u ortalama bir Arap ülkesi zannediyorhocam adam ve eşi cagliari'de çok mutlu günler geçirmiş ki orayı istiyor. olay hastahane kalitesi falan değil yani.
Insallahben tam tersi düşünüyorum sponsor bulunmasa daha az paraya nefle bile anlaşılırdı bence iyi bir ana sponsor bulundu ki nefle devam etmedik
Rvp ile falcao yu kıyaslamak saçma öncelikle rvp nin sakat olduğu malum bir durumdu tıpkı gomez gibi aynı yıl bjk ye gelen ikincisi rvp karakter olarak baya sıkıntılı bir tipti. Falcao o acıdan çok daha iyi ayrıca bu oyuncular geldikleri dönemde takım içi durumda çok önemli fener o zamanlar aşırı sorunlu başarıyı yakalamayan bir takımdı falcao 2 yıl şampiyon olan sorunsuz bir takıma geliyor mesala gomez de o dönemki kaliteli bjk takımında gol kralı olmuştu..
Bu hafta gelecek gibiFalcao filan bir kenara bırakırsak eğer bu Emre Mor denen deyyus beni harbiden heyecanlandırıyor.
Oktay Derelioğlukaymak
galatasaray'a sallıyor feneri yalıyor diye orda tutuyorlar zaten , öyle ekmek yiyor o vasıfsız herif.Ahmet Ercanlar
@chemedya
Algıya bak. Galatasaray, Fenerbahçe’den Şener’i aldı. Fenerbahçe eskiden Galatasaray’da oynayan Rodrigues’i aldı. Yani 1’er oyuncu alındı. Boş konuşmanın nirvanasını yapmış Fatih Altaylı.
Tamam Altaylı'yı bende sevmem de bu Ahmet Ercanlar hiç sormuyor mudur acaba ben bu işten ekmek yiyorum , biraz daha az fanatiklik yapsam mı diye? Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci ne![]()