Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formada sponsor olmayabilir. Ciddi bir adım atıldığını düşünmüyorum bu konuda haberleri çıkardı.

yalnız düşünsenize falcao açıklandığı gün arda şu fotoyu paylaşıyor. hemen vasfi'nin açtığı nöbeti kapatalım o saniye.

1564475347014.webp

34 hafta sürecek bir serüven için elinde as mevkisi forvet olan 33 yaşındaki Falcao ile yola çıkıp 32 yaşındaki Babel ve 32 yaşında Adem var dersen geçen sene Başakşehir'in 20.haftadan sonra düştüğü duruma düşersin ve 3 kulvarda şampiyonluk hedefliyorsun. Mevkisi ileri uç olan genç bir yedek isim şart oraya.

İyide şu anda para basıp alacağın tek mevki dos. Gidip genç forvete kimi alacaksin. Yabancı sayısıni sen mi yazmistin. Uygun ve falcao arkasında duracak kaliteli genç kim. Ben forvetlerin yaşına bakmıyorum. Satış dusunulmuyorsa ve para bağlamiyorsan. Bize forvet gelen hiçbir oyuncuyu biz satmadık son 10 senedir. Gomis i saymiyorum satılan paraya bakıp.

Senin düşüncen de gariplik görmüyorum haklısın ama ihtiyaç ve kilit nokta dos ise, gelecek genc yerli veya yabancı sans bulamaz.
Ozonwor icinse şans bulma ihtimali daha yüksek kiralamaya gerek yok.

Rvp ile falcao yu kıyaslamak saçma öncelikle rvp nin sakat olduğu malum bir durumdu tıpkı gomez gibi aynı yıl bjk ye gelen ikincisi rvp karakter olarak baya sıkıntılı bir tipti. Falcao o acıdan çok daha iyi ayrıca bu oyuncular geldikleri dönemde takım içi durumda çok önemli fener o zamanlar aşırı sorunlu başarıyı yakalamayan bir takımdı falcao 2 yıl şampiyon olan sorunsuz bir takıma geliyor mesala gomez de o dönemki kaliteli bjk takımında gol kralı olmuştu..

hocam adam ve eşi cagliari'de çok mutlu günler geçirmiş ki orayı istiyor. olay hastahane kalitesi falan değil yani.
Hocam bununda pr i yapılır.kanaatim o ki bir çok namlı futbolcu İstanbul'u ortalama bir Arap ülkesi zannediyor

Parası olana yine dünyanın en güzel şehri.saglik eğitim sosyal imkanlar eşler için moda vs vs.ondandirki gelen her namlı topçu beklediginin kat kat üstünü bulduğundan İstanbul'a senede 3 5 kere geliyor.drogba Gomis o şu bu

ben tam tersi düşünüyorum sponsor bulunmasa daha az paraya nefle bile anlaşılırdı bence iyi bir ana sponsor bulundu ki nefle devam etmedik
Insallah
Fenerde 1 sezon formasında sponsor olmadan geçirmişti. Kötü bir dönem, kimse böyle şikeli bir lige ve ne olacaģı belli olmayan lige sponsor olmak istemiyor. Eskiden olsa 2007'lerde iyi sponsorlar çıkardı

Sponsor anlaşmaları için Falcao'nun transferini bekliyor olabilirler.

Falcao'nun giydiği forma tüm dünyada görülecek.

Dolayısıyla pazarlıkta kulübün elini güçlendirecek.

Rvp ile falcao yu kıyaslamak saçma öncelikle rvp nin sakat olduğu malum bir durumdu tıpkı gomez gibi aynı yıl bjk ye gelen ikincisi rvp karakter olarak baya sıkıntılı bir tipti. Falcao o acıdan çok daha iyi ayrıca bu oyuncular geldikleri dönemde takım içi durumda çok önemli fener o zamanlar aşırı sorunlu başarıyı yakalamayan bir takımdı falcao 2 yıl şampiyon olan sorunsuz bir takıma geliyor mesala gomez de o dönemki kaliteli bjk takımında gol kralı olmuştu..

Diger yandan Rvp 2012-13 EPLde 26 gol atmis biri

Falcaonun kalitesi tartisilmaz ama bu burada da basarili olacagi garantilemiyor

Insanlarin temkinli olmalari normal

Ahmet Ercanlar

@chemedya

Algıya bak. Galatasaray, Fenerbahçe’den Şener’i aldı. Fenerbahçe eskiden Galatasaray’da oynayan Rodrigues’i aldı. Yani 1’er oyuncu alındı. Boş konuşmanın nirvanasını yapmış Fatih Altaylı.

Tamam Altaylı'yı bende sevmem de bu Ahmet Ercanlar hiç sormuyor mudur acaba ben bu işten ekmek yiyorum , biraz daha az fanatiklik yapsam mı diye? Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci ne :D

Mor (22)
Onyekuru (22) (gelirse)
A2den herhangi biri

hücum hattimiza bu oyunculari entegre edebilirsek tempo sorunumuz olmaz.

Son düzenleme:
Ahmet Ercanlar
@chemedya

Algıya bak. Galatasaray, Fenerbahçe’den Şener’i aldı. Fenerbahçe eskiden Galatasaray’da oynayan Rodrigues’i aldı. Yani 1’er oyuncu alındı. Boş konuşmanın nirvanasını yapmış Fatih Altaylı.

Tamam Altaylı'yı bende sevmem de bu Ahmet Ercanlar hiç sormuyor mudur acaba ben bu işten ekmek yiyorum , biraz daha az fanatiklik yapsam mı diye? Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci ne :D
galatasaray'a sallıyor feneri yalıyor diye orda tutuyorlar zaten , öyle ekmek yiyor o vasıfsız herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt