Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide şu anda para basıp alacağın tek mevki dos. Gidip genç forvete kimi alacaksin. Yabancı sayısıni sen mi yazmistin. Uygun ve falcao arkasında duracak kaliteli genç kim. Ben forvetlerin yaşına bakmıyorum. Satış dusunulmuyorsa ve para bağlamiyorsan. Bize forvet gelen hiçbir oyuncuyu biz satmadık son 10 senedir. Gomis i saymiyorum satılan paraya bakıp.

Senin düşüncen de gariplik görmüyorum haklısın ama ihtiyaç ve kilit nokta dos ise, gelecek genc yerli veya yabancı sans bulamaz.
Ozonwor icinse şans bulma ihtimali daha yüksek kiralamaya gerek yok.

Hocam 24-25 yaşında underrated misal Garry gibi o kadar çok adam varki Belçika'da Fransa'da , rahatlıkla öyle bir yedek bulabilirsin.

Benim anlamadığım kafamı kemir kemir kemiren detay şu
Dünyada şu an bu denli büyük santrafor sıkıntısı çekilirken nasıl oluyor da falcao gibi saf süzme damıtılmış santrafora elit takımlar yanaşmıyor..
Sonuçta real madridde benzama var ya

Çünkü spl oynamak ayrı bir nokta. Dünyanın en iyi forveti diyorsun ilk 10.da. parayı değil hala kariyere odaklı ve milli takım hedefi. Buradaki spl,şampiyonluk yarışı.

Spl oynamak ayrı bir şey yahu. Ne güzel Galatasaray li olmak

Mor (22)
Seri (24)
Onyekuru (22) (gelirse)
A2den herhangi biri

hücum hattimiza bu oyunculari entegre edebilirsek tempo sorunumuz olmaz.
Sadece sprint özellikli oyuncular seni tempolu yapmaz;sprint de gereklidir ama sert ve seri paslasmalar,terse uzun toplar,dönen topları almak,saha parselasyonu,gegen pressing bunlar da lazım.

Transferler bitince sponsorluk gelir bence. Daha önemli markalar bekleniyordur. Falcao bile bunun için bir ön ayak

Hocam bununda pr i yapılır.kanaatim o ki bir çok namlı futbolcu İstanbul'u ortalama bir Arap ülkesi zannediyor

Parası olana yine dünyanın en güzel şehri.saglik eğitim sosyal imkanlar eşler için moda vs vs.ondandirki gelen her namlı topçu beklediginin kat kat üstünü bulduğundan İstanbul'a senede 3 5 kere geliyor.drogba Gomis o şu bu

valla öyle zamanlar oluyor ki sana iyi gelen yerleri dünyayı verseler değişmiyorsun o yüzden bu pr'la çözülecek bir işi değil. 4.5 alan adam 1.5-2 seviyesine razı oluyorsa işin pr'la alakası kalmaz.

Falcaaaooooooooo. Bu sefer haberler gunduz alevlendigine göre kesin geldi. Geeellll buralar yansin el Tigreeee

Gazişehir Gaziantep, son olarak Swensea forması giyen Wilfried Bony ile prensip anlaşmasına vardı. (@Hurriyet)

Hocam 24-25 yaşında underrated misal Garry gibi o kadar çok adam varki Belçika'da Fransa'da , rahatlıkla öyle bir yedek bulabilirsin.

İyide hocam bende diyorum ki. Şu anda ihtiyaç ve maddi anlamda orası değil. Olurda oyuncu satışı,kiralama olur ve yabancı sayısında yer açılırsa daha önce yazdım belhanda,mariona giderse dediğin gibi oraya adam alırsın. O yüzden transfer dönemi sonuna kadar o mevkilerde fırsat kollayacagiz, ozonwor şu anda kadroda düşünülmeli. A.calik, donk var sadece stoperde.

Gündeme geldi kayboldu yada süreci çok uzun sürmedi diye çabuk yön değiştirdik ama orta sahamızda Seri gibi bir adamı izleyeceğiz beyler uyum sorunu vb sıkıntılar olmazsa son yıllarda ligimize gelen en klas orta sahalardan birisi olur ...

kostas oynayacağına erene veya ali yavuza şans verilsin, deniz alınacağına 10 numara da m.kapıya şans verilsin.(deniz bizim için zaten yavaş bir kanat oyuncusu olur)

İyide hocam bende diyorum ki. Şu anda ihtiyaç ve maddi anlamda orası değil. Olurda oyuncu satışı,kiralama olur ve yabancı sayısında yer açılırsa daha önce yazdım belhanda,mariona giderse dediğin gibi oraya adam alırsın. O yüzden transfer dönemi sonuna kadar o mevkilerde fırsat kollayacagiz, ozonwor şu anda kadroda düşünülmeli. A.calik, donk var sadece stoperde.

ben de diyorum ki yerli stoper yedeğin olması lazım. çalık gider , orada daha donk'ta varken yabancı kaldırmaz. donk'un sözleşmesi bitince ozorn yer bulur kendine.

fft226_mf2962198.Jpeg

160120131848521469605_2.jpg

sneijdergeldimi.png

EAtfeBiXsAALTI7

:unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt