Real, fb sayesinde ilk hazirlik macini kazanacak sanirim![]()
üçüncülük maçı oynanacak mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real, fb sayesinde ilk hazirlik macini kazanacak sanirim![]()
söyle bi okkali sevsin ama ötesi beni kesmezReal, fb sayesinde ilk hazirlik macini kazanacak sanirim![]()
Final ve üçüncülük maçları yarınüçüncülük maçı oynanacak mı?
Evet.üçüncülük maçı oynanacak mı?
@Musap Aydinli adam 2-3 hafta önce emre moru verdi sondakikayi gelen olmadi, yarin birakin konuyu o acsin, kesinlikle bu kez 12den vurmali, alamacim benimMusap bu forum için bayağı mesai harcayan bir emektar renktaşımız. Şu anki aktif yönetimin içinden kötü niyetli kime yok onu bilmeniz yeter.
O ters tepiyor dediğiniz biraz da çocuğun üstüne yapışmış bir durum salın şu adamı![]()
TemsiliKeramettin admin geldi ve her şey bıçak gibi kesildi. Sağol adminim. ( yalakalık modunu açmışımdır)

Emre Bol cok kasiniyor suan.
Suan Sergenin yerindede olmak istemezdim sahsen. Ulan bütün sezon bu transfer nobetini bekliyorsun Falcao, Emre, DOS gelecek diye; sonra bir bakmissin en son saniyede bombalarin patlamasina ramak kalmisken ban yiyorsun.
Sergen renktasima duyurulur, eger ruhsal cokuntu belirtileri olursa bana ozelden ulasabilir
Ağlıyornediyor 6222 cocugu
Sinir olmayı seviyoruzBu Emre Bol gibi tipleri izlemenizdeki sebebi cidden merak ediyorum.