Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musap adamdır ha. adamın dibidir.

Bugün hiç haber çıkmadı hakkında :(

photo_2018-09-02_14-15-09-1024x672.jpg

Olay sanırım çözülmüş ama ben de bir açıklamada bulunayım. Sadece Şeref Aydın değil, hiçbir yönetici veya üye rütbesi hiç farketmez, başka bir üyenin hesabına girip üyelerle dalga geçemez. Hele hele yöneticilerin böyle bir şey yapmasına asla müsade etmeyiz. Bir üye foruma girdiyse bunun üzerinden yöneticiler bizimle dalga geçiyor diye yönetimi zan altında bırakmanız hiç hoş değil açıkcası. Siz hesabınızı başkasıyla paylaşmazsanız yöneticiler hesabınıza giremez. Zaten hesabınızı başkasıyla paylaşırsanızda bunu anında anlarız güvenlik olarak. Şeref zaten kendi login olmuş ama adamı kaçırmışsınız.

Suan Sergenin yerindede olmak istemezdim sahsen. Ulan bütün sezon bu transfer nobetini bekliyorsun Falcao, Emre, DOS gelecek diye; sonra bir bakmissin en son saniyede bombalarin patlamasina ramak kalmisken ban yiyorsun.

Sergen renktasima duyurulur, eger ruhsal cokuntu belirtileri olursa bana ozelden ulasabilir

Musap bu forum için bayağı mesai harcayan bir emektar renktaşımız. Şu anki aktif yönetimin içinden kötü niyetli kime yok onu bilmeniz yeter.
O ters tepiyor dediğiniz biraz da çocuğun üstüne yapışmış bir durum salın şu adamı ;D
@Musap Aydinli adam 2-3 hafta önce emre moru verdi sondakikayi gelen olmadi, yarin birakin konuyu o acsin, kesinlikle bu kez 12den vurmali, alamacim benim :D

Seref,

Falcao icin beklemedeyiz dedi, bu ne anlamina geliyor?

Suan Sergenin yerindede olmak istemezdim sahsen. Ulan bütün sezon bu transfer nobetini bekliyorsun Falcao, Emre, DOS gelecek diye; sonra bir bakmissin en son saniyede bombalarin patlamasina ramak kalmisken ban yiyorsun.

Sergen renktasima duyurulur, eger ruhsal cokuntu belirtileri olursa bana ozelden ulasabilir

Umarım tek derdi Falcao gelirse Falcaaaaooo yazamamak olur buraya hayatında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt