M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Birakin artik su Falcao ve Mor transferini. Onlar bitti zaten. Mesele Naingollan yada o capta bir adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi olarak Naing falan değil. İki tane kiralık ortasahan oluyor seneye gene adam arayacaksın ve 30 yaşında. Sadece imaj olarak muazzam ve kalite olarak ama anı iyi geçirirsin (tutarsa ki kesin tutar) ama geleceği değil.
Luyindama ve Marcao var hiç ötesini düşünüyor musun mesela hayır.
Vasat bir seçim olduğunu düşünmekle beraber kapımın her zaman açık olduğunu biliyorsun dostum. Sözüm söz. Bu arada lütfen artık Falcao gelsin, elini taşın altına koy.Şalgam yerine ayran olursa neden olmasın
Banega 10 numara pozisyonunda oynar bence ve Eminim belhanda’dan çok çok daha etkili olurHala banega diyeni yatırıp öpüceksin. Yav siz laf anlamıyorsunuz Banega ile Seri aynı adamlar ikisi yanyana olmaz.
Hala banega diyeni yatırıp öpüceksin. Yav siz laf anlamıyorsunuz Banega ile Seri aynı adamlar ikisi yanyana olmaz.
Vasat bir seçim olduğunu düşünmekle beraber kapımın her zaman açık olduğunu biliyorsun dostum. Sözüm söz. Bu arada lütfen artık Falcao gelsin, elini taşın altına koy.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banegayla seri aynı adam deme be güzel kardeşim.Hala banega diyeni yatırıp öpüceksin. Yav siz laf anlamıyorsunuz Banega ile Seri aynı adamlar ikisi yanyana olmaz.
ZUAHHAHAHAHA
yalnız 2 sene önce yaptığımız yenilenmeyi küçümseyenler vardı
sırf dursun Özbek zamanı diye tudora cenk ergüne çok laf edilmişti
parayı versem ben de getiririm diyen, oyuncular ölü diyen doluydu
bakın fener iki sezonda belki 30 adam aldı ve az buzda para vermedi ne oldu
demek ki o kadar kolay değil
O yenilenme ile ölü toprağını attık o kadro iki şampiyonluk kazandı, hemen her oyuncu giderken para kazandırdı,
bugün o kadrodan kalan 3 oyuncu olan Belhanda feghouli ve marianoyu satıyorum desen 20 22 indirirsin cebe
O doğru yapılanma sayesinde sonraki transfer dönemlerinde yavaş yavaş rütuş imkanı doğdu
respect
yalnız 2 sene önce yaptığımız yenilenmeyi küçümseyenler vardı
sırf dursun Özbek zamanı diye tudora cenk ergüne çok laf edilmişti
parayı versem ben de getiririm diyen, oyuncular ölü diyen doluydu
bakın fener iki sezonda belki 30 adam aldı ve az buzda para vermedi ne oldu
demek ki o kadar kolay değil
O yenilenme ile ölü toprağını attık o kadro iki şampiyonluk kazandı, hemen her oyuncu giderken para kazandırdı,
bugün o kadrodan kalan 3 oyuncu olan Belhanda feghouli ve marianoyu satıyorum desen 20 22 indirirsin cebe
O doğru yapılanma sayesinde sonraki transfer dönemlerinde yavaş yavaş rütuş imkanı doğdu
respect
Önde Babel - Soso ve Falcao ile oynayacaksak iki 8 arkalarında sert dinamik bir 6 ile mis gibi de oynarlar bence.Hala banega diyeni yatırıp öpüceksin. Yav siz laf anlamıyorsunuz Banega ile Seri aynı adamlar ikisi yanyana olmaz.
Volkan Kılıç dünyanın en kötü muhabiri.