Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birakin artik su Falcao ve Mor transferini. Onlar bitti zaten. Mesele Naingollan yada o capta bir adam.

Maddi olarak Naing falan değil. İki tane kiralık ortasahan oluyor seneye gene adam arayacaksın ve 30 yaşında. Sadece imaj olarak muazzam ve kalite olarak ama anı iyi geçirirsin (tutarsa ki kesin tutar) ama geleceği değil.

Luyindama ve Marcao var hiç ötesini düşünüyor musun mesela hayır.

Bu adamı sadece maaşını ödeyerek bedelsiz kiralayabiliyorken kiralamak oldukça mantıklı. Seneye Rajda ve Seri'nin ikisi de giderse gitsin koskoca dünyada orta saha mı yok. Bu sene iki tane orta saha kiralayabildiğimize göre, seneye de en az bir tane daha kiralayıp bir tane de bonservisiyle alırız. Biz sezonu kurtardığımıza bakalım, kiralık miralık bu takım tarihi boyunca Seri-Nainggolan gibi piyasa değeri bu denle yüksek bir ikili gördü mü?

Şalgam yerine ayran olursa neden olmasın
Vasat bir seçim olduğunu düşünmekle beraber kapımın her zaman açık olduğunu biliyorsun dostum. Sözüm söz. Bu arada lütfen artık Falcao gelsin, elini taşın altına koy.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasat bir seçim olduğunu düşünmekle beraber kapımın her zaman açık olduğunu biliyorsun dostum. Sözüm söz. Bu arada lütfen artık Falcao gelsin, elini taşın altına koy.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O iş tamam.

yalnız 2 sene önce yaptığımız yenilenmeyi küçümseyenler vardı

sırf dursun Özbek zamanı diye tudora cenk ergüne çok laf edilmişti

parayı versem ben de getiririm diyen, oyuncular ölü diyen doluydu

bakın fener iki sezonda belki 30 adam aldı ve az buzda para vermedi ne oldu

demek ki o kadar kolay değil

O yenilenme ile ölü toprağını attık o kadro iki şampiyonluk kazandı, hemen her oyuncu giderken para kazandırdı,

bugün o kadrodan kalan 3 oyuncu olan Belhanda feghouli ve marianoyu satıyorum desen 20 22 indirirsin cebe

O doğru yapılanma sayesinde sonraki transfer dönemlerinde yavaş yavaş rütuş imkanı doğdu

respect

Tudorun ekmegini yiyoruz iki senedir. Terim su ana kadar Nagatomo, Marcao, Luyindama (50%, daha kararsizim) transferlerinde basarili. Bir de tabiki Ozana sans vermesi.

6 nolari bile 8 nolardan oynatmaya calisiyorlar

Misal bugun bayern thiago :)

yalnız 2 sene önce yaptığımız yenilenmeyi küçümseyenler vardı

sırf dursun Özbek zamanı diye tudora cenk ergüne çok laf edilmişti

parayı versem ben de getiririm diyen, oyuncular ölü diyen doluydu

bakın fener iki sezonda belki 30 adam aldı ve az buzda para vermedi ne oldu

demek ki o kadar kolay değil

O yenilenme ile ölü toprağını attık o kadro iki şampiyonluk kazandı, hemen her oyuncu giderken para kazandırdı,

bugün o kadrodan kalan 3 oyuncu olan Belhanda feghouli ve marianoyu satıyorum desen 20 22 indirirsin cebe

O doğru yapılanma sayesinde sonraki transfer dönemlerinde yavaş yavaş rütuş imkanı doğdu

respect

Teşekkürü bence Tudor hak ediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt