- 27 Ocak 2010
- 59.394
- 31.011
- 3.523
ümit kendısı için dmeıstır onu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

aziz üstelin Allah bir dediğinden başka hiçbirşeyine inanmam ki onuda demedi henüz.He bencede Falcoayı aldık orası ayrıAziz üstel delisi falcaoyu aldık diyo
Ersun Yanal: "Ben skordan başka şeylere bakıyorum. Birkaç gün önce başka takımlar da böyle skorlar aldılar."
Bu bizimi kast ediyor vallahi yazık billahi yazık![]()
Başkan söyledi demişaziz üstelin Allah bir dediğinden başka hiçbirşeyine inanmam ki onuda demedi henüz.He bencede Falcoayı aldık orası ayrı
2-3 gündür Naingollan'ı yalanlayan Volkan Kılıç, bugün menejerler Nainggolan'ı önerdi demiş.
Transfer tehlikede demektir bu renkdaş...Aziz üstel delisi falcaoyu aldık diyo
göz kırpma koymuş sanki siz onu anladınız der gibiümit kendısı için dmeıstır onu![]()
Real madridi kast ediyor diyenlerde var vallahi bilmiyorum.6-1 yenikken 7.yi yememek icin Sadik'a "yat yat yat" diye bagiran loser mi skordan baska seylere bakiyormus?
Savunmasi disinda yedeklerle cikan takimla full kadro cikan takimi kiyaslamasi da ayri mallik.

renktaşım eyvallahta bu adamın mazisi yalan duyumlarla dolu diye hatırlıyorum.Ertemle kapışır o dereceBaşkan söyledi demiş