Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben size akşam çıkması muhtemel haberi yazayım

'' Falcao ile Galatasaray her konunda anlaştı. Bonservis sorununu çözmek için Monaco'ya giden Bulut ve Mendes Monaco'yu oyuncuyu bonservissiz verme konusunda ikna etti ancak bir şartla.

Kısa süre sonra ilk lig maçına çıkacak olan Monaco santrafor transferini gerçekleştirmeden Falcao'yu bırakmak istemediğini bildirdi ve Galatasaray'dan zaman istedi. Santrafor almasına kesin gözüyle bakılan Monaco transferi gerçekleştirdikten sonra Falcao'nun bedelsiz olarak Galatasaray'a katılmasına izin verecek ''

Falcao her ne kadar büyük bir santrafor olsa da transferi dünya çapında ses getirse de bu transferin olumlu ya da olumsuz bu hafta sonuçlanması gerektiğine inanıyorum. Eğer yukarda yazdığım gibi sürünceme de kalacak bir senaryo gerçekleşirse vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Liglerin başlamasına 3 hafta kaldı ve santrafor gibi kritik bir mevkiyi son günlere bırakmamalıyız. Falcao'ya ayrıdığımız yıllık bütçe 6 milyon euro. Bu paraya 2 milyon euro kiralık 4 milyon euro maaşla fazlasıyla iş yapacak bir oyuncu getirilebilir.
Renktaş yapma bunu. Korkuyu saldın üzerime. Aynen böyle olursa hiç şaşırmam.

Neyse enerjimizi yüksek tutalım.

Bana yazdıysan bunu, ben öylesine yazdım o paraları. Çok istiyorum Falcao’yu, ve Drogba transferine benzettiğim için ikisinşn maliyetini yazdım. Sonuç olarak Falcao’nun öyle uçuk şartlarda gelmediğini belirtmek istedim, medyanın yaptığı gibi.
Sana değil bazı yalın ayaklar var..sorsan analitik bütçe ne diye bilmezler burda muhasebecilik oynuyorlar..

5 iyiymiş 5.6 fazlaymış.. sanane arkadaş bu kadar da içeriğe girilmez taraftarsın zevk almaya bak

diagne haberini 645 bin takipçili onaylı hesap yapmış. bu sefer yolcu

EAyO2boXYAEKOR7

Antu'dan:

'Garibanın biri de..
Real Madrid maçına hangi kadro ile çıkalım diye başlık açmış..

Sinirim bozuldu ..
15 dakikadır gülüyorum'

Bu arada, mizyon baskan Banegayi sulansa kimse sasirmasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt