Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Renktaş yapma bunu. Korkuyu saldın üzerime. Aynen böyle olursa hiç şaşırmam.Ben size akşam çıkması muhtemel haberi yazayım
'' Falcao ile Galatasaray her konunda anlaştı. Bonservis sorununu çözmek için Monaco'ya giden Bulut ve Mendes Monaco'yu oyuncuyu bonservissiz verme konusunda ikna etti ancak bir şartla.
Kısa süre sonra ilk lig maçına çıkacak olan Monaco santrafor transferini gerçekleştirmeden Falcao'yu bırakmak istemediğini bildirdi ve Galatasaray'dan zaman istedi. Santrafor almasına kesin gözüyle bakılan Monaco transferi gerçekleştirdikten sonra Falcao'nun bedelsiz olarak Galatasaray'a katılmasına izin verecek ''
Falcao her ne kadar büyük bir santrafor olsa da transferi dünya çapında ses getirse de bu transferin olumlu ya da olumsuz bu hafta sonuçlanması gerektiğine inanıyorum. Eğer yukarda yazdığım gibi sürünceme de kalacak bir senaryo gerçekleşirse vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Liglerin başlamasına 3 hafta kaldı ve santrafor gibi kritik bir mevkiyi son günlere bırakmamalıyız. Falcao'ya ayrıdığımız yıllık bütçe 6 milyon euro. Bu paraya 2 milyon euro kiralık 4 milyon euro maaşla fazlasıyla iş yapacak bir oyuncu getirilebilir.
Neyse enerjimizi yüksek tutalım.