Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Mulekaaaaaaaaa ismi işte tam tarif ettiğim yedek forvet, Potansiyelli,genç ve muhtemelen çok pahalı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
auidi kupta 3. olma ihtimali kadar var bu ikisini almaları renktaşspor basını fb için abubakar ve bas tos diyor.. alma ihtimalleri var mı sizce?
Renktaş vallahi ben yeni parçalı formayı çıktığı an sipariş ettim,parçalı formalara isim yazdırmıyorum genel olarak ama, eğer Falcao gelirse bu sezonki gri formaya gururla 9 Falcao yazdırırım.Yeni sezon formaları 250 tl sanırım Falcao forması 100 bin adet satılsa 25 milyon tl ediyor (yaklaşık 4.5 milyon euro) 1 yıllık maaşı çıkar
zaten kullanamayacaklar 6.hafta ersun u yollayacaklarZaten verim alamayacaklar. Alex yapacaklar işte Kruse'yi. Alex'e 10 diyemeyiz. Yukarıda da dedğim gibi yardımcı forvet oynayacak. Vedat'ın götünün dibinde gezip gol-asist yapacak. Ama çift forvet asla diyemeyiz. Diziliş olarak 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 oynayacaklar kesinlikle ama kadroları bu dizilişlere uygun olmadığı için cortlayacaklar ki hangi dizilişe uygun onu da kestiremiyorum. Dicki tutmuşlar bunlar.
Kruse Felix tarzı bir adam değil mi Fener kruse ile oynarsa 4-4-1-1 oynar.2018 benficası gibi. Önde muriç arkasında kruse. Saf santrafor olmadığını biliyorum. Ama 10 numara tam mevkisi değil. Kendisi tamamlayıcı forvet. Alper orta saha özellikli bir kanat olsa ona tamam diyelim ama rodriguesin orta saha ile bir bağlantısı yok. Yine eksikler orta sahada ve sahaya iyi dizilen bir takım görürseler 5 farkı yerler. Bak Augsburg bunlarla oynasaydı felç ederdi bunları. Bu maçlık 10 numara diyorsan tamam bi lafım yok ama lig boyu böyle bir şey yaparsalar istedikleri verimi alamazlar.
Ağzının kenarını sil zira bal damlıyor renktaş.zaten kullanamayacaklar 6.hafta ersun u yollayacaklar
Fakemiş anasını sarayım duygularla oynayanların madabına at kafası sokayım artık yeterlannn ne zaman attı bunu
Gri forma alternatif forma galiba keşke deplasman forması gri olsaydıRenktaş vallahi ben yeni parçalı formayı çıktığı an sipariş ettim,parçalı formalara isim yazdırmıyorum genel olarak ama, eğer Falcao gelirse bu sezonki gri formaya gururla 9 Falcao yazdırırım.
alır mı bilmem ama alırsa muriç'e çok gülerim.spor basını fb için abubakar ve bas tos diyor.. alma ihtimalleri var mı sizce?
Dün ki şeref aydın isimli arkadaşı tanımıyorum ama 18.30 da emre inecek demişti bildi sanırım ondan başka uçak saati düşmemişti medyaya