Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben telefon konusmasi hakkinda sadece genel gorusumu belirttim. Emreye kesinlikle b.k atma gibi bir niyetim yoktu. Tek dedigim Emrenin destege ihtiyac duyması.

Lakin baska arkadaslar giyim kusam ve yanindaki esyalardan yola cikarak suan oyuncuyu gömüyor. Bu sikintili. Emreye istedigi ortami verirsek oglan ligi duman eder. Ha ozaman isterse gitsin ciplak dolassin Taksimde. Hicte umrumda değil

Emre Mor çok büyük kazanç olacak. Umarım makul bir satın alma opsiyonu vardır sözleşmesinde. Ayrıca giyimine kuşamına laf atanları anlamıyorum,21 yaşında bir insan istediği gibi giyinir bunun iş ahlakıyla ne alakası var yahu? Ayrıca gayette heyecanlı gözüküyordu.

Terim'den ilk uyarısını alır. Sen beğenebilirsin

Ben bizim takıma bu şekilde havaalanından inip gelen hiç oyuncu görmedim boynunda adamın bildiğin yastık var yatmayı seviyorsa bu kadar İspanya uçağına geri binsin
ben bu arkadaşa yav ne alaka diye bir soru sorsam ceza alır mıyım
@Keramettin TANRIVERDİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynen sanene benim yorumumdan
bu benim yorumum arkadaş
havaalanındaki şeklini beğenmedim
sende ben çok beğendim yaz
Eee ispanya ya geri gitsin de yazmışsın???

Bu arada nasıl bir kişilik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ya adam olursa diye istiyoruz zaten. Çocuk kırık olmasa şu an 50 milyon üzeri transfer değeri olurdu.

Emre Mor çok büyük kazanç olacak. Umarım makul bir satın alma opsiyonu vardır sözleşmesinde. Ayrıca giyimine kuşamına laf atanları anlamıyorum,21 yaşında bir insan istediği gibi giyinir bunun iş ahlakıyla ne alakası var yahu? Ayrıca gayette heyecanlı gözüküyordu.
kimse kac yasında olursa olsun istedigi gibi giyinemez.
her isin bir adabı var giyinmenin de bir raconu var.
imza toreninde baskanın karsısına dagcı yelegi ile cıkmak normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt