Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfana çok oyalanıyoruz kesinlikle hatta Diagne gitmiyorsa forvet bile çok asiri lazim degil Diagne/Babel/Halil bir sekilde idare ederiz şuan bize en lazım olan oyuncu ortasahaya Josef gibi bir 6 numara kesinlikle ama muhtemelen bizimkiler Irfanin pesinde kosmaktan baska transfer yapamaz...

Emre K. yı vereceksek ne anladım o transferden. Muslerayıda verin hocayıda verin yanında. Onyekuru da başakşehre gitsin yeterki irfancım gelsin

transferin olduğu yer bizim için pozisyon
yetinmemizin en önemli sebebi transfer

5-6 milyon bandındaysak uğraşsınlar ama 10 milyon haberleri doğruysa hemen bıraksınlar bu işi

Benim görüşümce irfan galatasarayda , bu malitet haberleri malum vasat yalı cocugunun medya oyunları . Hee diyorum olmazı bizd sol iç oynayabilicek sol ayaklı ortasaha şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iosefi almamak hataydi
Ben alinmali dedigimde burada cok tepki gosteren olmustu ama futbolda duygusalliga yer yok. Sattigin kadar alabilirsin var, Josef bosta, bonservissiz, profil olarak tam aradigimiz adam, hatta o donem sosyal medya’da begendigi bir paylasimdan sonra gelmeye sicak baktigini anladim ama bizimkiler maalesef istemediler. Gittiler yerine Davila’nin adamini aldilar. 675 bin euro kiralik bedeli ve 1.2m yillik ucreti. Menajer onerisi olmazsa bu beceriksizler transfer falan yapamaz.

Net 3 bölgede eksiğimiz var.

- Sağ bek
- Orta saha ama ön libero (Fakat İrfan gelirse mecbur Taylan ve Etebo ile orayı idare edeceğiz.)
- Forvet

eğer diagne'yi yollayacaksak, benteke'yi sezon sonu normal opsiyon ile kiralasak, bence gerçekçi bir hedef, gayet de katkı yapar. oyuncu da kulübünde 1. tercih değil, 4-5 tane santraforu var kulübünün. belki oyuncu da gelmek ister?
Sezon sonu Benteke boşa çıkıyor nasıl kiralıcaz?

neyse haftaya bitiyor bu tantana
keşke yaz transfer dönemi de 2 hafta olsa

Emre K. yı vereceksek ne anladım o transferden. Muslerayıda verin hocayıda verin yanında. Onyekuru da başakşehre gitsin yeterki irfancım gelsin
Emre kanat için fazla etkisiz, ortada da olmuyor. İrfan 11 oyuncusu olur en azından. Bence mantıklı hareket. Para yok çünkü. Üstüne verilecek para max 4 M olmalı. Vermiyorlarsa da vermesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt