Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alinmali dedigimde burada cok tepki gosteren olmustu ama futbolda duygusalliga yer yok. Sattigin kadar alabilirsin var, Josef bosta, bonservissiz, profil olarak tam aradigimiz adam, hatta o donem sosyal medya’da begendigi bir paylasimdan sonra gelmeye sicak baktigini anladim ama bizimkiler maalesef istemediler. Gittiler yerine Davila’nin adamini aldilar. 675 bin euro kiralik bedeli ve 1.2m yillik ucreti. Menajer onerisi olmazsa bu beceriksizler transfer falan yapamaz.iosefi almamak hataydi
transferin olduğu yer bizim için pozisyon
yetinmemizin en önemli sebebi transfer
Sezon sonu Benteke boşa çıkıyor nasıl kiralıcaz?eğer diagne'yi yollayacaksak, benteke'yi sezon sonu normal opsiyon ile kiralasak, bence gerçekçi bir hedef, gayet de katkı yapar. oyuncu da kulübünde 1. tercih değil, 4-5 tane santraforu var kulübünün. belki oyuncu da gelmek ister?
gecer tabi. Herkes bu yönetimden bikmis
Ooofff nasıl açıp izliyorsun renktaş şu herifi. Kapat yemin ederim bir başkası seyredince bile sinir oluyorum.Bu Mehmet Ayan niye bukadar antipatik yarrabim
Emre kanat için fazla etkisiz, ortada da olmuyor. İrfan 11 oyuncusu olur en azından. Bence mantıklı hareket. Para yok çünkü. Üstüne verilecek para max 4 M olmalı. Vermiyorlarsa da vermesinler.Emre K. yı vereceksek ne anladım o transferden. Muslerayıda verin hocayıda verin yanında. Onyekuru da başakşehre gitsin yeterki irfancım gelsin