Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler olmayacak şeyle uğraşıp durdular yine. o göksel 10-12 milyondan aşağı vermez irfanı

orta sahaya çok net 1 playmaker lazım ama irfan olur ama başkası kesinlikle bir tane oyun kurucuya ekmek gibi su gibi muhtacız he ya da sağ kanat alıp feg’i oraya çekicez aksi takdirde başı kesik tavuk gibi dolaşırız sahada.

En azından verdiğiniz çikolatanın parasını geri alın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Irfancan olmuyorsa adam akilli bi cdm alin

Emre K. yı vereceksek ne anladım o transferden. Muslerayıda verin hocayıda verin yanında. Onyekuru da başakşehre gitsin yeterki irfancım gelsin
Emre k çok vasat bir adam renktaş kimse Akbaba’yı beğenmiyor ama ben hücum aksiyonları açısından Akbaba’nın bile sol içte daha verimli olacağını düşünüyorum.

Luyindama + 6 milyon inanılacak bir teklif değil
Bu tarz bir teklifle elimizdeki futbolcumuzdan olacaksak veya 10 milyonlara alacaksak dediğim gibi hiç almayalım daha iyi

GS başkanı Gökselin ayağına kadar gidiyorsa ve basın sözcüsü Ali Naci yi çağırıyorsa gel fotoğrafımızı çek haber yap diyorsa bunun 2 anlamı olabilir.

1. İş bitmiştir son noktayı koyarın futbolcuyu alırsın ve haber de yaptırarak başkan gitti bu işi bitirdi denmesini sağlarsın.

2. Ey GS taraftarı ey Fatih Terim bu oyuncuyu çok istiyorsunuz ama bakın resimlerde de göreceğiniz gibi çok uğraşıyoruz ama Başak dünyaları istiyor alamıyoruz..

Dün ve bugün çıkan haberleri derlediğimizde 2.olasılık gerçekleştiği anlaşılıyor..

Galatasaray Başkanı bu resmi veriyorsa ordan oyuncu ile çıkmalı. Kendi acziyetlerinden başkanlık makamının da içine ettiler. Bu arada irfan için bu kadar fırtına koparılmasına da karşıyım. Bugün Başşakın Rize maçının tamamına baktım. İrfan performansı Belhanda'dan hallice.. Çok ta abartmamak lazım.

giphy.gif

İrfanı fener alsın 2 maç sonra MHY gibi GS çaktı bize bu vasatı diye ağlayacaklar. Bu sefer bize çakacaklar gibi ama.

İrfan için makul bir fiyat açıklasınlar. Başakşehir bir banka hesabı açsın bu transfer için bizde gereğini yapalım taraftar olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt