- 23 Temmuz 2011
- 75.694
- 51.180
- 4.843
Belhanda>İrfan
Diagne > Jorgensen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda>İrfan
Tarık çamdal> sarachiDiagne > Jorgensen
Benim yazdığımın üzerine niye alıntı yapıp bunu yazıyorsun? Millet adamın bunu yazdığını düşünür belki.
Okadar uğraşmışım sizin de bilginiz olsun diye şu yaptığın saygısızlık renktaş kusura bakma.
Bir bankada atm yönetimi,güvenliği ve monitoring ile ilgili çalışıyorum.ne isi
2017-2018 sezonundaki gibi oynasa katılırdım sana terimdaş ama şu an bitik vaziyette maalesef bence bu hikaye sonlanmalı artıkBelhanda>İrfan
İnternette mi yok kardeş.?işteysen burada ne iişin var kardiş
Bende okudum ve anlam veremedim. Karma karışık bir hafta olacak belli ki.Feyenoord’u yakindan takip eden bir gazeteciye gore Jorgensen icin dun bilgi almisiz, henuz bir gorusme gerceklesmemis. Bonservisi icin 3 milyon civari beklentisi var, kulupler arasinda bir anlasma olursa Jorgensen 2.5 yillik sozlesmeye imza atabilir.
Bizim bulundugumuz duruma bakarsak pek inandirici gelmedi. Ya da Diagne’yi 2 milyona falan kiralayip biraz uzerine koyup Jorgensen’i alacagiz. Galasevgisi avrupali tecrubeli santrafor diyordu. Jorgensen 30 yasinda. Bu balonu alacagimiza Diagne kalsin daha iyi.
Simdi gordum benden once paylasmissin. Aynen ben de pek anlam veremedim.Bende okudum ve anlam veremedim. Karma karışık bir hafta olacak belli ki.
Hakkımızda hayırlısı.
yaşıyon mu la senson detaylar:
Gg14 verin
Mc 4 verelim