Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord’u yakindan takip eden bir gazeteciye gore Jorgensen icin dun bilgi almisiz, henuz bir gorusme gerceklesmemis. Bonservisi icin 3 milyon civari beklentisi var, kulupler arasinda bir anlasma olursa Jorgensen 2.5 yillik sozlesmeye imza atabilir.

Bizim bulundugumuz duruma bakarsak pek inandirici gelmedi. Ya da Diagne’yi 2 milyona falan kiralayip biraz uzerine koyup Jorgensen’i alacagiz. Galasevgisi avrupali tecrubeli santrafor diyordu. Jorgensen 30 yasinda. Bu balonu alacagimiza Diagne kalsin daha iyi.

İrfan için 28 Ocakta görüşme varmış, o zamana kadar bir görüşme yokmuş. Tansel taşanlar söylemiş

Benim yazdığımın üzerine niye alıntı yapıp bunu yazıyorsun? Millet adamın bunu yazdığını düşünür belki.

Okadar uğraşmışım sizin de bilginiz olsun diye şu yaptığın saygısızlık renktaş kusura bakma.

Dostum kusura bakma yazdıklarımın senşnle ilgisi yok.

Bugün Hollanda'dan arkadaşımla konuştum. Konuya binaen bilgi vermek istedim.

Kulubun borc durumu, yonetimin capi, FFP zorunlulugu ortadayken Irfan transferi isteyen teknik adam, taraftar farketmez Galatasaray'i zerre dusunmuyordur. Irfan'i insallah getiremezler. Yoksa en az Diagne ayarinda agir bir kazik yenecek. Sorumlusuda yonetim degil sayin Fatih Terim'dir.

Feyenoord’u yakindan takip eden bir gazeteciye gore Jorgensen icin dun bilgi almisiz, henuz bir gorusme gerceklesmemis. Bonservisi icin 3 milyon civari beklentisi var, kulupler arasinda bir anlasma olursa Jorgensen 2.5 yillik sozlesmeye imza atabilir.

Bizim bulundugumuz duruma bakarsak pek inandirici gelmedi. Ya da Diagne’yi 2 milyona falan kiralayip biraz uzerine koyup Jorgensen’i alacagiz. Galasevgisi avrupali tecrubeli santrafor diyordu. Jorgensen 30 yasinda. Bu balonu alacagimiza Diagne kalsin daha iyi.
Bende okudum ve anlam veremedim. Karma karışık bir hafta olacak belli ki.

Hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar kafayımı yediniz irfanla belhandayı kıyaslıyorsunuz

irfan kim belhandanın kramponunu taşıyamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt