Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarı kanser etmekten başka ne işe yararsın @albayrak

irfan ile ilgilenmek suc degil de neden ikinci ücüncü planimiz olmuyor hicbir zaman? olsa, fener devreye mi girdi? alin irfani biyerinize sokun deyip ertesi gün plan b transferini aciklayabilecek bir yönetim ne zaman gelecek acaba basimiza? ulan tu allah sizi ne yapmasin be rezil herifler.

irfan giderse gitsin çok önemli değil. ona ayırdığımız bütçeyi yusuf ve mohamed'e aktarıp biran önce bitirelim. orta sahada belhanda, arda ile idare ederiz sene sonuna kadar. önümüzdeki sene de irfan'a verecekleri para ile ondan daha iyi yabancı orta saha alırız

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe devreye girebilir bunda sorun yok irfo için üzülmemde ama yönetim beni üzüyor. Alabiliyorsanız alın alamıyorsanız bir açıklama yapın vazgeçtik uymadı bu kadar basit.
Bizi sürekli küçük düşüren bu yönetim.
Apo gidip twit falan favlıyor hala başkan da diyor ki apo bey çok üzülüyor yapmayın. Ya 5 yaşındaki çocuk bunlardan daha sağlıklı kararlar alır.
Allahınız kitabınız varsa istifa edin kayyum atansın ben kabul ediyorum.

Belhandayı da paketlesiniz Basaksehire de kurtulsak şu armuttan....

Hani şu 1 maç canı isteyip oynaýıp ergenleri kandırıp sonra 20 mac yatan hıyarto var ya onu.

Oyuna,tuzağa gelme GS Yönetimi çık ve açıklama yap.

Şu adamın yazdığı abuk subuk cümleden bile belli, medyaya pompalatıyorlar ki fiyat yükselsin. Başka dertleri yok. Diyorum ya işte doğru düzgün planlı çalışan bir yönetim olsa İrfan olmuyor mu saniyesinde alternatifini açıklarsın, Başakşehir ya da Fenerbahçe o saatten sonra kime kitliyorsa kitlesin.

Problem İrfan'ı, Vedat'ı falan alamamak değil bunların olmama ihtimaline karşın bekletilen anlaşmaların olmaması. 6 milyona çıktığımız söyleniyor, çılgınlık resmen. 6 milyonu garanti edebiliyorsak geçen yaz uğraştığımız Moder gibi futbolcuları bir şekilde getirirsin o bütçelere. İş bitirecek adam, yönetici karizması çok önemli. O da bizim yönetimde yok maalesef.

budamı cimbomun çocuğu olma yolunda acaba

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başaksehirde bir aslan var

IMG_20210121_212755.webp

Re_up

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt