Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oldukları masa 3 ay yaz dönemi 1 ay ocak dönemi a...
koca sezon ortalarda yoklar 7 senedir babayı almaktan bıkmadılar masa sandalye çekyat peşindeler hala

Anlamiyorsun olayi galiba. Bir oyuncunun pesinden kosuyorsan haftalardir, ve bu is olmayacak gibiyse cikip aciklama yaparsin; bu transferden vazgectik diye. Bunu yapmazsan baskasina kaptirdilar derler hakli olarak. Zaten Irfan 10 milyon euro edecek bir oyuncu degil benim gozunde, oyle paramiz da yok. Neden bu israr kimse anlamiyor o yuzden zaten.
Sonuçta pazarlık yapılıyor senin elinde belli bir bütçen var buna göre farklı formüller oluşturup almaya çalışıyorsun bundan doğal bir şey yok. Vazgeçmene de gerek yok sen sana uyan teklifini yaparsın olmazsa olmaz. Fener nasıl fiyat arttırmak için girmiştir deniliyor mesela ki bana göre de öyle alırsa da yüksekten alır. ÖZil, Mert Hakan, Pelkas var adamların o bölgesinde ha Ozan'ın yerine alıyorlarsa şampiyonluğu bırakırlar zaten Ozan oynamadığında orta sahalarının nasıl yumuşadığı belli şimdi oraya top rakipteyken hiç koşmayan defansı 0 bir Özil gelecek daha da yumuşayacak yani. İrfan onlar için tamamen gereksiz bir hamle mesela adamların asıl ihtiyacı kaliteli forvet bizim Akbaba'da yaptığımız hataya düşeceklerse düşsünler daha iyi bizde transfer çalımı diye Akbaba'ya verdik 4 milyon sonra forvet alamadık o zaman düştüğümüz hal ortadaydı. Rezillik çok farklı mevzu yönetim beceriksiz de hemfikirim zaten bu transferden bağımsız beceriksiz olduklarını ispatlayalı çok oldu ama transferle rezil olmak bana rezillik sıfatını çok küçültüyormuşuz gibi geliyor.

@Musap Aydinli
1611576451490.webp

Gelismeleri takip edemeyen uyelere ozet geceyim:

Fenerbahçe, Başakşehir'e dün bir yazı göndererek İrfan Can Kahveci'ye talip olduklarını bildirdi. Bu görüşme için randevu talep etti. Başakşehir de bunu kabul etti. #Fenerbahçe #Başakşehir [Skorer]

Ali Koç'un ilk teklifi: Deniz Türüç + Serdar Aziz ve 5 milyon Euro . Başakşehir'den cevap bekleniyor. (SKOR) #SonDakika

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)

Fatih Terim takasta Emre Kılınç'ın kullanılmasına onay vermedi! (TRT SPOR) #SONDAKIKA

Ali Koç'un yeni teklifi: İrfan Can için Başakşehir'e Sosa + Deniz Türüç + 7 milyon Euro teklif etti. (Ajansspor)

Başakşehir, Ali Koç'un son teklifini kabul etti. (Ajansspor)

#SonDakika İrfan Can Kahveci sakatlandı. Süper Kupa'da forma giyemeyecek. (Sabah)

İrfan için takasda adı geçen oyuncuların sene başı veya geçen sene yüksek maliyetle takıma katıldıklarını görmezden gelip daha bize çelme falan takacaklarını düşünen bir rakip taraftar profili var..

ederinden düşük ücrete gitmesin diye mi :asd: eğer bu doğruysa ben böyle kompleks görmedim arkadaş:asd: garipsememek lazım son 10-15 yılda öyle ezildiler ki altımızda,nefret kompleks oluşması garip değil.
Normal değilmi sence renktaş?

Onların tek amacı bize rakip olmak, bu kadar birisinin karşında ezilsen sende çıldırırsın.

Bunlarda suç yok, elinden gelen çirkefliği yapacaklar, onlar cok iyi biliyor Türkiyenin en büyüğü olduğumuzu.

Benim tek kızdığım nokta çapsız yönetim ve pasif Galatasaray'lı zenginler.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Güçlü bir yönetim olsa benim teklifim budur der 3 gün süre verir sonrasında alternatif neyse onu alır gelir bu nedir arkadaş her transfer döneminde küçücük Anadolu kulüpleri kapısında bekler olduk sen Galatasaray kulübüsün talep edilen sensin ben markayım diyorsun ama yönetim anlayışın köy bakkalı gibi sıradaki başkan kim olursa olsun kesinlikle vizyoner bir adam olsun ...

Başakşehirin bu paralara çıkması bu işin böyle uzaması tamamen Fatih hocanın suçu bir sinirle yaptığı açıklama 1 hafta sonra olursa olur olmazsa yapacak birşey yok diyorsun istediği bütün oyuncuları açık açık söylersen adamlar da fiyatı yükseltir yönetime kızabilirsin lig biter tek tek açıklarsın ama lig devam ediyor sen gemileri yakıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt