Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuçta pazarlık yapılıyor senin elinde belli bir bütçen var buna göre farklı formüller oluşturup almaya çalışıyorsun bundan doğal bir şey yok. Vazgeçmene de gerek yok sen sana uyan teklifini yaparsın olmazsa olmaz. Fener nasıl fiyat arttırmak için girmiştir deniliyor mesela ki bana göre de öyle alırsa da yüksekten alır. ÖZil, Mert Hakan, Pelkas var adamların o bölgesinde ha Ozan'ın yerine alıyorlarsa şampiyonluğu bırakırlar zaten Ozan oynamadığında orta sahalarının nasıl yumuşadığı belli şimdi oraya top rakipteyken hiç koşmayan defansı 0 bir Özil gelecek daha da yumuşayacak yani. İrfan onlar için tamamen gereksiz bir hamle mesela adamların asıl ihtiyacı kaliteli forvet bizim Akbaba'da yaptığımız hataya düşeceklerse düşsünler daha iyi bizde transfer çalımı diye Akbaba'ya verdik 4 milyon sonra forvet alamadık o zaman düştüğümüz hal ortadaydı. Rezillik çok farklı mevzu yönetim beceriksiz de hemfikirim zaten bu transferden bağımsız beceriksiz olduklarını ispatlayalı çok oldu ama transferle rezil olmak bana rezillik sıfatını çok küçültüyormuşuz gibi geliyor.Anlamiyorsun olayi galiba. Bir oyuncunun pesinden kosuyorsan haftalardir, ve bu is olmayacak gibiyse cikip aciklama yaparsin; bu transferden vazgectik diye. Bunu yapmazsan baskasina kaptirdilar derler hakli olarak. Zaten Irfan 10 milyon euro edecek bir oyuncu degil benim gozunde, oyle paramiz da yok. Neden bu israr kimse anlamiyor o yuzden zaten.
dostlarina yakin düsmanlarina daha da yakin ol. bu tescilennmis sikeci irkci fblilere bak xd al bunu da yollasin da kudursun. Tescillenmis kani bozuklar
Normal değilmi sence renktaş?ederinden düşük ücrete gitmesin diye mieğer bu doğruysa ben böyle kompleks görmedim arkadaş
garipsememek lazım son 10-15 yılda öyle ezildiler ki altımızda,nefret kompleks oluşması garip değil.
son detaylar konuşuluyordu en son uzatır onlarYok uzatmadi. Ama hayvan gibi Maas verme derdindeler. O anca 30 felan ile gelir
son detaylar konuşuluyordu en son uzatır onlar
takım şu anda rotasyon oyuncularıyla dolu yaz dönemi neşter den sonra olabilirdi ancakömer bildigim kadariyla fanatik GSli aslinda rotasyon icin iyi olurdu
gideceksin belese Calhanoglu yu getireceksin
dostlarina yakin düsmanlarina daha da yakin ol. bu tescilennmis sikeci irkci fblilere bak xd al bunu da yollasin da kudursun. Tescillenmis kani bozuklar