Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamda bezdi kameralar önünde cikipda yönetime sövemedigine göre bir iki isim verip hadisenize ulan dedi. yoksa eminim bu capsiz ahlaksizlar kimseyi almayacakti nasilsa takim ilk 3 de ve yarisin icinde hala bir sekilde. hocaya kizdigim yerler var ama burda hak veriyorumBaşakşehirin bu paralara çıkması bu işin böyle uzaması tamamen Fatih hocanın suçu bir sinirle yaptığı açıklama 1 hafta sonra olursa olur olmazsa yapacak birşey yok diyorsun istediği bütün oyuncuları açık açık söylersen adamlar da fiyatı yükseltir yönetime kızabilirsin lig biter tek tek açıklarsın ama lig devam ediyor sen gemileri yakıyorsun
Mohamed zaten ilk hedef olmali. Irfan felandan da önceLille de devredeymiş İrfan için
Ciddiyim Mohammed için uğraşalım ona uğraşacağımıza yoksa onları da alamayacağız
fiyat artırma taktikleri kim ne yapsın irfanı, fener bile almaz , zamalek ve Başakşehire teşeççür edip kapatırlar yüksek ihtimalleLille de devredeymiş İrfan için
Ciddiyim Mohammed için uğraşalım ona uğraşacağımıza yoksa onları da alamayacağız
bide başağa sosa yı mı kakalicaklarmış 3-4 mil alan adamı
, biri salak diğeri ondan daha bi salak. Yav müthiş bişey bu

Haklı zaten hoca zaten seçim var sene sonu sözleşmem bitiyor falan sözüm de bitiyor demesi gereksiz sen taraftara söz verdin seni de bu klüpte seven 30m insan var tehdit vari konuşmasına takılıyorum yok yanlızım falan gerek yokadamda bezdi kameralar önünde cikipda yönetime sövemedigine göre bir iki isim verip hadisenize ulan dedi. yoksa eminim bu capsiz ahlaksizlar kimseyi almayacakti nasilsa takim ilk 3 de ve yarisin icinde hala bir sekilde. hocaya kizdigim yerler var ama burda hak veriyorum
Rodop da aynisini yazdi. Arada 6 milyon var bizimkiler niye hala zorluyorlar anlamadim. Hocayla oturup durumu izah etsen tamam gerek yok der zaten. Beceriksizler olmayacak transferi zorluyorlar, zaman kaybi.