Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luyindama ve diagne'yi satip takimin ihtiyaclarini giderme plani olsa fena olmazdi ama bunlarin en fazla yapacagi sey birini kiraya verip maasini girdi diye göstermek

Başakşehirin bu paralara çıkması bu işin böyle uzaması tamamen Fatih hocanın suçu bir sinirle yaptığı açıklama 1 hafta sonra olursa olur olmazsa yapacak birşey yok diyorsun istediği bütün oyuncuları açık açık söylersen adamlar da fiyatı yükseltir yönetime kızabilirsin lig biter tek tek açıklarsın ama lig devam ediyor sen gemileri yakıyorsun
adamda bezdi kameralar önünde cikipda yönetime sövemedigine göre bir iki isim verip hadisenize ulan dedi. yoksa eminim bu capsiz ahlaksizlar kimseyi almayacakti nasilsa takim ilk 3 de ve yarisin icinde hala bir sekilde. hocaya kizdigim yerler var ama burda hak veriyorum

Italyanlar hep net maas acikliyor. 4+1 falan alir Hakan. Falcao kadar para nerdeyse yani.

Koç bir gitsin bunlardan bakalım nasilbir enkaz bırakacak. Aziz döneminden daha beter olacaklar.

Ali Koç o koyduğu paraları geri almayacak öylemi?

Ozaman gerçek birclariorraya çıkacak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ISRARLA SÖYLÜYORUM TV KANALINA CIKIP KAMPANYA YAPILMALI

BENİM İÇİN BASKAN,YÖNETİM ŞU BU HAVA CİVA ÖNEMLİ OLAN GALATASARAY ADI..

FENER 120 TRİLYON BEŞİKTAŞ 80 TRİLYON TOPLADİ SIRA BİZDE.....

Rodop da aynisini yazdi. Arada 6 milyon var bizimkiler niye hala zorluyorlar anlamadim. Hocayla oturup durumu izah etsen tamam gerek yok der zaten. Beceriksizler olmayacak transferi zorluyorlar, zaman kaybi.

Başliycam İrfana da şeye de VİSCA VİSCA onu alın ulaaaaaa.

Totalde 10 küsür milyona İrfanı mı alcakmış şikeciler :asd: bide başağa sosa yı mı kakalicaklarmış 3-4 mil alan adamı:asd:, biri salak diğeri ondan daha bi salak. Yav müthiş bişey bu
Puahajajjaajjahahah :asd::asd::asd::asd:

Yönetim nerde cıkın bari biz cekildik bu paraları etcek futbolcu degil deyin bundan sonra kime giderse gitsin deyin irfan can bundesligada olsa bu paraların yarısını vermezler

adamda bezdi kameralar önünde cikipda yönetime sövemedigine göre bir iki isim verip hadisenize ulan dedi. yoksa eminim bu capsiz ahlaksizlar kimseyi almayacakti nasilsa takim ilk 3 de ve yarisin icinde hala bir sekilde. hocaya kizdigim yerler var ama burda hak veriyorum
Haklı zaten hoca zaten seçim var sene sonu sözleşmem bitiyor falan sözüm de bitiyor demesi gereksiz sen taraftara söz verdin seni de bu klüpte seven 30m insan var tehdit vari konuşmasına takılıyorum yok yanlızım falan gerek yok

Mohamed+Ndayishimiye+Visca+Yedlin transferlerini noktalayıp işi bitirelim.

Rodop da aynisini yazdi. Arada 6 milyon var bizimkiler niye hala zorluyorlar anlamadim. Hocayla oturup durumu izah etsen tamam gerek yok der zaten. Beceriksizler olmayacak transferi zorluyorlar, zaman kaybi.

Yav böyle pazarlık mi olur , son bir hafta kalmış.

Nereden baksan iki katından fazla fark var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt