- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30,06,2024Sozlesmesi bitmiyor mu bunun hic![]()
Yok. Bugün ilk 11’de başladı. Maç aspor’daevet de hep 60 dan sonra girmiş genelde
Niasse esasında tam bizlik transferdiSlavia'nın 100 bin euroya aldığı adam 4 ayda 10 m euro oldu
Afrika'nın köyünden Niasse geldi, oynadığı dönemde ligin en etkili santraforlarından oldu.
Boş yapmasınlar sıktı artık ya; eşşeği bağlasan 3 adam alırdı şu kulübe; menajer ittirmesi Etebo'ya 2 m euro gömüp sonra para yok diye ağlamasınlar.
Adminim senin dediğin dayatmayida hocanın kabul ettigini sanmiyorum hoca kendi listesi disinda oyuncu istemez inat eder gibime geliyorSlavia'nın 100 bin euroya aldığı adam 4 ayda 10 m euro oldu
Afrika'nın köyünden Niasse geldi, oynadığı dönemde ligin en etkili santraforlarından oldu.
Boş yapmasınlar sıktı artık ya; eşşeği bağlasan 3 adam alırdı şu kulübe; menajer ittirmesi Etebo'ya 2 m euro gömüp sonra para yok diye ağlamasınlar.
Ben bile belhanda yuzunden yemedim ban.Emre Akbaba yüzünden üst üste ban yiyorum yakında rekor kıracağım herhalde
Emre Akbaba yüzünden üst üste ban yiyorum yakında rekor kıracağım herhalde
Emre'nin oynadığı her maç benim için bir tehditBen bile belhanda yuzunden yemedim ban.
Belhandamız haterları yakmaya devam ediyorBelhandan yüzünden daha çok ceza alanlar vardır.
Mısır ligi ile ilgili hiç bir bilgim yok. Ama eleman iyi görünüyor. Gelsin isterim. Zaten Hoca da ısrarla istediğine göre vardır bir bildiği.Cok gol atamiyor gibi duruyor. Son vuruslari cok iyi degil mi. Misir ligi zor lig mi
Harika yorum. Bu arkadaslarin her biri, sitmayi 24 saatte atlattiklari ve ardindan macta dokturdukleri icin bizim saha icinde de uyumlu uzumlu keke burun kiviriyor. Sorunlu bruma pesindelerBen Onyekuru'yu çok izledim renktaş hem TV'den hem canlı.
Merak etme geçen 6 aylık dönem adam sıtmadan dönerek geldi. Bilmem farkında mısın ölebilirdi.
Sonrası pandemi vs derken geri çağrıldı adam neye uğradığını şaşırdı.
Ben küfretmem Onyekuru'ya. Şimdiden ben size söyleyeyim yine gol kaçırarak Onye ama yine o koşuyu oraya atacak.
Benim için devamlılık önemli benim için futbol bu. Siz yine küfür edersiniz gol kaçırınca.