Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Melih Sönmez abi elimizde KAHVELER ne zaman izleriz yeni transferlerimizi beraber ?
☕️
😉
😃

Slavia'nın 100 bin euroya aldığı adam 4 ayda 10 m euro oldu

Afrika'nın köyünden Niasse geldi, oynadığı dönemde ligin en etkili santraforlarından oldu.

Boş yapmasınlar sıktı artık ya; eşşeği bağlasan 3 adam alırdı şu kulübe; menajer ittirmesi Etebo'ya 2 m euro gömüp sonra para yok diye ağlamasınlar.
Niasse esasında tam bizlik transferdi

Ama yangın tayfa yüzünden olmadı

Etebo'da da öyle oldu

Ndiaye'yi kiralayacaktık ama yine çok bilmiş GS yangın tayfası ortalığı karıştırdı

Yönetimde gitti Etebo'yu aldı

Bizim şu yangın tayfaya uyuz oluyorum

Kulübe en çok zararı verenlerin başında geliyor bu kesim

Slavia'nın 100 bin euroya aldığı adam 4 ayda 10 m euro oldu

Afrika'nın köyünden Niasse geldi, oynadığı dönemde ligin en etkili santraforlarından oldu.

Boş yapmasınlar sıktı artık ya; eşşeği bağlasan 3 adam alırdı şu kulübe; menajer ittirmesi Etebo'ya 2 m euro gömüp sonra para yok diye ağlamasınlar.
Adminim senin dediğin dayatmayida hocanın kabul ettigini sanmiyorum hoca kendi listesi disinda oyuncu istemez inat eder gibime geliyor

Mohamed babel halil santraforda bizi götürür gibi

Halil olursa hoca ondan kanat yapar diye düşünüyorum

Ben Onyekuru'yu çok izledim renktaş hem TV'den hem canlı.

Merak etme geçen 6 aylık dönem adam sıtmadan dönerek geldi. Bilmem farkında mısın ölebilirdi.

Sonrası pandemi vs derken geri çağrıldı adam neye uğradığını şaşırdı.

Ben küfretmem Onyekuru'ya. Şimdiden ben size söyleyeyim yine gol kaçırarak Onye ama yine o koşuyu oraya atacak.

Benim için devamlılık önemli benim için futbol bu. Siz yine küfür edersiniz gol kaçırınca.
Harika yorum. Bu arkadaslarin her biri, sitmayi 24 saatte atlattiklari ve ardindan macta dokturdukleri icin bizim saha icinde de uyumlu uzumlu keke burun kiviriyor. Sorunlu bruma pesindeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt