Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Halil+Onyekuru+İrfan ben tavım, irfan + onyekuru direkt 11 mükemmel katkı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dk ülke anlaminda o degilde , fifa super cup felandir o . Ülkeyi nasil men etsinler 1-2 kulüp yüzünden
Dur Onyekuru'yu unuttumBunun adı tecavüz olur.
100 gol ile ligi tamamlarız.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Onyekuru tamam,Akşam geliyor.Halil ve Irfan tamam simdi sirada Onyekuru ve su Misirli golcu olsun.
He ben kulüpleri sandim. Oyuncular öpsen rededer. Ronaldo mesela yhh der dk eksik bana diyip meselaReis topcular men edilecek yaziyor senin attigin twitte
Arjantin dunya kupasinda diyelim
Barca super lige katildigi icin messi men edilecek ama super lige alinmayan fenerdeki sosa milli takiminda oynabilecek falan filan
Mohammed ?Halil+Onyekuru+İrfan ben tavım, irfan + onyekuru direkt 11 mükemmel katkı olur
Benimde tek korkum o renktaş.O kadar isim geçti henüz kesinleşen bir şey yok hemen gelin güvey olup sonra üzülmek istemiyorum.
Halil, onye , irfan tamam aslında. Mısırlı da gelirse 6 numara gelmese de olur. Etebo çöpü ile idare ederizHalil ve Irfan tamam simdi sirada Onyekuru ve su Misirli golcu olsun.
Sörloth Bundesliga nin diagnesi resmen. Bütün Özellikleri gittiLeipzig Dolberg'i alıyormuş, Sorloth'u kiralayalım ya
Halil-Sorloth-Emre
İrfan-Taylan-Feghouli
of of of