Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Kim bu 3 un 1 i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekici Allah korusun. Yerli falcoaHayirli olsun. Sırada Mehmet Ekici ve Mohamed var insallah
Halil, onye, irfan tamamsa forvet değil orta saha daha önemli mısırlı'nın yerine yusuf ndayishimiye'yi alalım 1-2milyon euroya önce kiralık sonra zorunlu opsiyonla falan sonra kapatabiliriz transfer işiniHalil, onye , irfan tamam aslında. Mısırlı da gelirse 6 numara gelmese de olur. Etebo çöpü ile idare ederiz
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diyagonal deyince melo'nun pasları aklıma geliyor.Diyagonal habere göre irfan can bitmis. Hadi hayirli olsun
Sörloth Bundesliga nin diagnesi resmen. Bütün Özellikleri gitti
Falcoa ile diagne gitsin derdim o . En azından falcoa dedesi gitsin nefret ediyorum heriftenHalil, onye, irfan tamamsa forvet değil orta saha daha önemli mısırlı'nın yerine yusuf ndayishimiye'yi alalım 1-2milyon euroya önce kiralık sonra zorunlu opsiyonla falan sonra kapatabiliriz transfer işini
Kim bu 3 un 1 i
Kılınç dışında kimse sol kanat için uygun olmaz rtaş. Onyekuru 4 4 2 için en olmayacak kanat tipiHalil geldiğine gore 4-4-2 deniyebilirler.
Feghouli Taylan Irfan Onyekuru
Muhammet Halil
Ama sorun, böylede orta saha çok yumusak olabilir.
Onyekuru yerine Arda oynar ozaman.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Boupendza'yı da unutmayalım abiHalil ve Irfan tamam simdi sirada Onyekuru ve su Misirli golcu olsun.
Sörloth hic oturmadi oraya cok tuhaf. Nagelsmann koruma derdinde ama olmuyor bir türlü.Leipzig adami kanser eder sasirmiyorum leş bir takim cidden.
Leipzig Dolberg'i alıyormuş, Sorloth'u kiralayalım ya
Halil-Sorloth-Emre
İrfan-Taylan-Feghouli
of of of
Sörloth Bundesliga nin diagnesi resmen. Bütün Özellikleri gitti