Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf scout ekibi buldu diye Ali'i almamak lazım iki sene önce Tetteh aşağı tetteh yukarı dedik onlar yüzünden az daha 10 milyonu gömüyoduk(gerçi kazığı yine yedik orası ayrı) şu an malatya'da herif.

Benim anlamadigim , zorunlu satin opsiyonu koydugun oyuncu icin neden oynama garantisi istesinler ? Ya zorunlu satin alma opsiyonu yok , yada oynama garantisi yok .. ikisini bir arada telafi edenler var , mantiksiz

Halil'e ek olarak forvete takviye yapmalıyız

Sırf scout ekibi buldu diye Ali'i almamak lazım iki sene önce Tetteh aşağı tetteh yukarı dedik onlar yüzünden az daha 10 milyonu gömüyoduk(gerçi kazığı yine yedik orası ayrı) şu an malatya'da herif.
Tetteh’i o zaman alsaydık tutmasa bile elimizden rahatça çıkarabilirdik. Tutsaydı zaten çok daha iyi olurdu. O yüzden bence tam tersi bu tarz transferlere devam etmeliyiz

Yusuf sen de taktın irfan a .

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Irfan gelsin gelmesine de ileride Diagne ve Babel ile oynamaya devam edersek ne anladim ben bu isten. Taylan sakat veya cezali oldugunda kim yerine oynayacak? Antalya macinda Donk orada oynayinca oyun cok yavasladi. Taylan buyuk maclarda baski yediginde oyundan dusuyor. Oncelik Irfan olmamali diyorum hepsi bu.

Aynen öyle. Sanki Muhammed i herkes tanıyor gibi. Onye , İrfan , halil gayet Genç ve potansiyel olan adamlar. Bir orta saha ve forvet alırsak tamamdır. Halil ve onye kanatlar hızlanır

Irfan gelsin gelmesine de ileride Diagne ve Babel ile oynamaya devam edersek ne anladim ben bu isten. Taylan sakat veya cezali oldugunda kim yerine oynayacak? Antalya macinda Donk orada oynayinca oyun cok yavasladi. Taylan buyuk maclarda baski yediginde oyundan dusuyor. Oncelik Irfan olmamali diyorum hepsi bu.
Valla benim de kafamı kurcalamaya başladı. Halil+onyekuru+irfan deniyor da bunlardan irfan dışında hangisi direk katkı vermeye başlayacak. Taylan sakatlansa yerine bir tek donk var donkla oranın kapanması imkansız. Seri diyorlar da seri de sezon başından beri yok ortalıkta. Kötü planlama hala devame diyor

O konuda haklısın ama irfan bu takımın ihtiyacı olan profil. Kesinlikle de 6 numara lazım o konuda yüzde yüz haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt