- 16 Haziran 2010
- 203.928
- 155.983
- 6.838
Henry Onyekuru az sonra ucaga biniyormus. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenimalatya macini kazanmadiktan sonra transferin de onemi yok
Yoksa saçmalık gerçekten. Tam mutlu olacağız birinin fiyatı 250 bin artıyor diğerinin opsiyonu gidiyorHalilde satın alma opsiyonu yokmuş, salim manav yazmış. 6 ay adamı almayın arkadaş istemiyorum gelmesin ya . Yönetim yine başladı rezilliklere
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunde 2 kez DMC yaziyorum burada.Önünüzde bjk örneği var işte Josef Atiba gibi iki kazmayla domine ediyorlar
Halen Seri Taylan diyorsunuz türkiye liginde orta ikilin öndekileri geriye gelmeden rahat rahat oynatıyorsa
maçları kazanıyorsun bizim takım bir maçta 50 kere 40 metre geriye koşuyor ne serisi allahın aşkına
bomboş bir oyuncu
Opsiyon Yok. Pazarlıkla da iyi oynarsa zaten almayızSezon sonu alacaklardır. Oyuncu yarın İstanbul'da
İlk yazan salim manavkim diyor opsiyon yok diye ya hoca istemez böyle bişeyi en başta.
feghouli onyekurudan sonra en seri adam yaw. aklıyla ayaklarının senkron ettiği ender oyuncularımızdan.Orta saha kurgusuna göre Seri-Taylan ve İrfan Can,kanatta Onyekuru ve Feghouli forvet Boupendza. Hepsi seri adamlar Feghouli hariç. Bu ligi siler süpürür.
Kardeş adam babasıyla konuşmuş. Yönetim de cengiz neysedervisoglu 2,5m opsiyon
onyekuru 6m opsiyon
bos bos konusmayin