Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.194
- 3.290
- 2.088
beşiktaşlı haluk levent'te fenerbahçe'ye destek olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."
Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.
Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Doğrusu bu herhalde
Kulüplerin güncel borçları:
Fenerbahçe: 4.719.708.000
Beşiktaş: 3.376.082.000
Galatasaray: 2.123.000.000
Trabzonspor: 1.184.000.000
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
beşiktaşlı haluk levent'te fenerbahçe'ye destek olmuş
Adam makinist filmindeki Christian Bale gibi kalmış inşallah bir an önce toparlarOlm bu Onyekuru degil , Onyekuru diye Cennet Mahalesi Alisi kakalamislar bize
Ekli dosyayı görüntüle 109670
belki bize de destek olurtakipten cik ,hesabini kontrol edecegim az sonra Omar
belki bize de destek olur![]()
![]()
Sinan engin sabani da dedi xdSelahattin Kınalı kimdir? Maradona’dan sonra en iyi futbolcu Mesut Özil dedi. Bunlar nasıl bir kafa ile yaşıyor.
Daha os bile alamazlarBizi sampiyon yapacak forvet alamaz bunlar
Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?
3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?
Selahattin Kınalı kimdir? Maradona’dan sonra en iyi futbolcu Mesut Özil dedi. Bunlar nasıl bir kafa ile yaşıyor.
Totem yapyom,bozmaDaha os bile alamazlar
Gitme adamın üstüne. Takipteyim seni!!Ben bilmem Omar
Evet haklısın ayrıca 4,5,7,8,10 ve 12 nolu gollerini bizim takımda atabilecek bir futbolcu yok. Bir video daha buldum bir önceki takımındaki golleri adam ordada aynı golleri atmış:2.25 teki vuruşu falcao yapsa 3 ay sakatlanır diagne yapsa taban kaldırdı diye kırmızı yer
Gitme adamın üstüne. Takipteyim seni!!