Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar ile larin de canavar gibi,ayaklarına ve dizlerine bisey olmuyor hic.aboubakar bi de sakatlanir dediler,nah sakatlanir.adam canavar gibi.hele larin manyak biseye dönüştü

Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."

Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.

Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Troll?

Atiba ve josefteki fizik kimsede yok,bisey olmaz bunlara

Doğrusu bu herhalde

Kulüplerin güncel borçları:

Fenerbahçe: 4.719.708.000

Beşiktaş: 3.376.082.000

Galatasaray: 2.123.000.000

Trabzonspor: 1.184.000.000

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

şu virüs dönemi bize 400 milyon lira ve üstünde borç olarak döndüyse daha fazla borçlu olan ve daha fazla faiz ödeyen diğer kulüpleri düşünemiyorum bile

Mesudun beli tutmaz burda,kanaryalar gibi uçar

Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

Diagne basarisiz oldu ya Anadoludan gelen butun forvetler kotu cikacak kafasi aynisi falcao icin gecerli bundan sonra yildiz golcu alinmamali deniyor sanki her gelen Falcao gibi olacak Drogba Ve Baros givi Yildizlarda bizde cok bassrili oldu.

2.25 teki vuruşu falcao yapsa 3 ay sakatlanır diagne yapsa taban kaldırdı diye kırmızı yer
Evet haklısın ayrıca 4,5,7,8,10 ve 12 nolu gollerini bizim takımda atabilecek bir futbolcu yok. Bir video daha buldum bir önceki takımındaki golleri adam ordada aynı golleri atmış:

2-3 transfere net şampiyonuz şu yılı çöpe atmayız umarım gereken hamleler gelirse;

Sezon sonu tvlerde CİMBOM GALATASARAY marşıyla birlikte şampiyonluk yolunda oynadığımız kritik maçlardan kesitlerin olduğu irfanlı,Onyekurulu,santraforlu
klipler görüyorum..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt