Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
febe champshipten topçu alıyor ki izleyen varsa hiç birşey bilmiyorum şampiyon ilan ediliyor biz aynı ligten adamların çok şey beklediği bir Türk oyuncu alıyoruz çöpoğlu çöp deniliyor daha izlemeden.Aynı şey şu bizle adı geçen adamlada alakalı.Ya bir oyuncu takım oyuncusu olsa yeter her türlü o şımarık sadece istatisklik manyağı diagne den iyidir gözümde
Yahu Halil yeni Messi olsa ne olur. 2021-2022 sezonu Brentford kadrosuna futbolcu hazirliyoruz. İyi cikarsa zaten adamlar birakmaz para gibi hicbir dertleri yok. Kotu olsa seneye biz almayacagiz. Manasi ne bu transferin?

Ya herkes fenerbahçe çok transfer yaptı bilmem ne diyor da akıl var mantık var o kadar transfer yapmışlar sanki mükemmel futbol oynuyorlar çok transfer yapmak değil bu olay kaliteli transfer yapmak. Ben gerçekten bu kadar çok transfer istemem hiç bir zaman klüpten sıkıntı çıkar o takımda.tutmayan oyuncu parasını almadan gitmez vsvs

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya herkes fenerbahçe çok transfer yaptı bilmem ne diyor da akıl var mantık var o kadar transfer yapmışlar sanki mükemmel futbol oynuyorlar çok transfer yapmak değil bu olay kaliteli transfer yapmak. Ben gerçekten bu kadar çok transfer istemem hiç bir zaman klüpten sıkıntı çıkar o takımda.tutmayan oyuncu parasını almadan gitmez vsvs

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu yazıyı çerçeveletip arkadaşlara okutmak lazım haklısın Renktaş

malatyalı ortasahanın fm profılıne sahip olanların bizimlede paylaşmalarını rica ediyorum

malatyalı ortasahanın fm profılıne sahip olanların bizimlede paylaşmalarını rica ediyorum

İrfan sene sonu da olur da esas bir Visca eklemesi bize net bir şampiyonluk getirir gibin. Onu da 15 milyon yapmazlar heralde yekten yavşaklar.

Onyekuru gelince benim korkum Selçuk burak olayı gibi takım sadece uzun oynayıp onyekuruyu kaçırmak üzerine plan yapmasın kapanan takımlara karşı etkisiz olur onyekuru .özellikle öne geçtiğimiz maçlarda çok işe yarayacak ben Halil Dervişoğlunda potansiyel gördüm ayaklarına hakim eğer ilerde basabilirse orta sahaya da gelebilirse top almaya çok iş yapar defans arkasi koşu da yapıyor Burak Yılmaz gibi inşallah opsiyon vardır .Al yanına Ali akmani da tecrübeli forvetsiz oyna ne olur ki zaten feguli Babel arda var tecrübeli takımda falcao var gitmezse daha ne tecrübeye ihtiyaç olur .
Muslera
Linnes donk marcao saracci
Taylan
Feguli irfan onyekuru
Ali akman Halil Dervişoğlu

Bentekenin kontrati 2021 de bitiyormus.

Palace anladigim kadariyla birakmak istiyormus.

Irfana verecem parayi, direk forvete gomerim.

Adam burda mutlaka goller atacaktir. Diagneden 10 kat daha ustun

Tamam Youssuf şiyimi ye alınsın . Diagne kalsın nasıl olsa Muhammed gelmeyecek

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt