Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray Ruhu

@gsarayruhu1905

·
3d

FLAŞ: Galatasaray'ın sağ bek hedefi Newcastle'dan Emil Krafth. (
@Haluk_Yurekli
)

Oyuncuyu tanımıyorum ama şans bulamıyor sanırım 26 yaşında. Bedava kiralık + 2-4 satın alma opsiyonuna bitebilir yada oyuncuyu bedavaya yada o 500 bine falan verirlerse bonservisiyle olabilir ama zor bir transfer gibi görünmüyor.

Tek bi sey söyleyim.kraft ismi doğruysa bu hafta biter ve kesin gelir.cunku o arkadasin hayati değişecek

Nasıl ibb Ekrem beyden önce Başakşehire (malum İst. Büyükşehir belediye spor) destek olması yanlış idiyse bugün ibb başkanının sembolik de olsa bir yardımda bulunması yanlış. Hele de israfı engelleyecem diye bir vaadde bulunmuşsa...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam o yardımı İBB belediye başkanı sıfatının arkasına dayanarak belediye bütçesinden mi yapıyor israf konusunda bu kadar duyarlıysanız önceki istanbul belediyelerinin harcamalarına göz atmanız yararınıza olur

Galatasaray Ruhu

@gsarayruhu1905

·
3d

@Haluk_Yurekli
)

Oyuncuyu tanımıyorum ama şans bulamıyor sanırım 26 yaşında. Bedava kiralık + 2-4 satın alma opsiyonuna bitebilir yada oyuncuyu bedavaya yada o 500 bine falan verirlerse bonservisiyle olabilir ama zor bir transfer gibi görünmüyor.
Adamin videosuna bakayim dedim 30 metreye nokta pas atti iki tanede muz orta yapti tam isabet kapattim alin gitsin linneste omarda butun sezon oyle 2 orta atmadi atamazda

irfanı şu saatten sonra alamaz ve fenere kaptırırsak bundan en cok hoca etkilenir

cünkü oyuncu bizi istiyor babası cıktı alenin konuştu alın çocugu diyor bunun üzerine alamamak ve böyle lastik gibi uzatmak tamamen bizim aleyhimize işler

Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905

·
3d

@Haluk_Yurekli
)

Omarin guzel pas verip guzel orta acabileni. Gol katkisi da iyi.Sag kanat sinif atlar.

Yav ortada bisey yok,surekli kurup durmayın.bu hafta baskan son kez goruscek demediler mi nokta koymak icin,bikac gun daha sabredin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt