- 6 Eylül 2014
- 93.883
- 64.692
- 4.608
Dzekoyu kim dediDzeko müthiş olur da Falcao gitmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzekoyu kim dediDzeko müthiş olur da Falcao gitmeli

Yalan yahu menajer doldurmasi haber ali koc yaptiriyor ki abdus panik yapip daha fazla versin fenerde o bolgede 7 tane adam var ne yapacaklar mesutumu kesicekFenere nasıl gidiyor onların da ffp olayı var diye biliyorum al - sat dengesi vs.
Gelmez ffp ye nasil aciklayacagiz
O zaman forvete kim gelecek. Irfan anca yazin gelir artik. Ama baskasi alir o zamanda. Heme fb ozani kakalayip basardiagne gidecek
umutlarımı diri tutmaya çalışıyorum yardımcı ol banaO zaman forvete kim gelecek. Irfan anca yazin gelir artik. Ama baskasi alir o zamanda. Heme fb ozani kakalayip basar
Adam o yardımı İBB belediye başkanı sıfatının arkasına dayanarak belediye bütçesinden mi yapıyor israf konusunda bu kadar duyarlıysanız önceki istanbul belediyelerinin harcamalarına göz atmanız yararınıza olurNasıl ibb Ekrem beyden önce Başakşehire (malum İst. Büyükşehir belediye spor) destek olması yanlış idiyse bugün ibb başkanının sembolik de olsa bir yardımda bulunması yanlış. Hele de israfı engelleyecem diye bir vaadde bulunmuşsa...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yusuf’u izleyen kimse beğenmiyor ama sözde hoca çok istiyor. Madem ucuz yedek alınacak scout ekibi ne işe yarıyor yok mu bu adamdan başka aday...
sonunda neill benzeri bir savaşçıya kavuşabiliriz.
Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905
·
3d
FLAŞ: Galatasaray'ın sağ bek hedefi Newcastle'dan Emil Krafth. (
@Haluk_Yurekli
)
Oyuncuyu tanımıyorum ama şans bulamıyor sanırım 26 yaşında. Bedava kiralık + 2-4 satın alma opsiyonuna bitebilir yada oyuncuyu bedavaya yada o 500 bine falan verirlerse bonservisiyle olabilir ama zor bir transfer gibi görünmüyor.
Adamin videosuna bakayim dedim 30 metreye nokta pas atti iki tanede muz orta yapti tam isabet kapattim alin gitsin linneste omarda butun sezon oyle 2 orta atmadi atamazda
Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905
·
3d
@Haluk_Yurekli
)
Oyuncuyu tanımıyorum ama şans bulamıyor sanırım 26 yaşında. Bedava kiralık + 2-4 satın alma opsiyonuna bitebilir yada oyuncuyu bedavaya yada o 500 bine falan verirlerse bonservisiyle olabilir ama zor bir transfer gibi görünmüyor.
Sadece bu ihtimal varumutlarımı diri tutmaya çalışıyorum yardımcı ol bana
En son 94 dünya kupasında izlemiştim müthiş oyuncuBebeto fbde
Omarin guzel pas verip guzel orta acabileni. Gol katkisi da iyi.Sag kanat sinif atlar.
Galatasaray Ruhu
@gsarayruhu1905
·
3d
@Haluk_Yurekli
)