- 3 Temmuz 2012
- 139.070
- 87.644
- 5.338
kendisini ft sanıyorduk o kadar biliyor yaniBu Galasevgisi ni daha önceki transfer dönemlerinden duyan takip eden var mıydı şu ana kadar bildi her şeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisini ft sanıyorduk o kadar biliyor yaniBu Galasevgisi ni daha önceki transfer dönemlerinden duyan takip eden var mıydı şu ana kadar bildi her şeyi
Luyindamanın heykelini diksek beton yetmeyecek yerleri > İrfan can çok net boş yapılıyor hoca izin vermez bence zatenEmrede Luyindama da takas da kullanılamaz ya başlıcam İrfana ne bu ya. Emre gelirken fedakarlık yaptı ve iyi bir oyuncu. Luyindama sakatlık olmasa kaç paraya satılması gündemdeyi şimdi bi İrfan için ikisinden birini vermeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Alsın kullansın yeter ya başka adam kalmadı gibi etmez sezon sonu yabancı kaç adam genç adam alırız
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu takım kimlerle şampiyon oldu
futbolcu ile değil bir takım taktikle şampyon olur
florquine li takımla lucescu zamanında yoklukla şampiyon oldu
sistem sistem sistem
Adam herseyi biliyor en guvenilir kaynakBu Galasevgisi ni daha önceki transfer dönemlerinden duyan takip eden var mıydı şu ana kadar bildi her şeyi
Diagne gidici ve yerine avrupalı tecrübeli forvet transferi yapılıcak + irfan konusu da son güne kadar bile uzayabilir terazide demiş başka isimler boşuna yazılıp çiziliyor malatyalı yusuf vs o zamankendisini ft sanıyorduk o kadar biliyor yani
Diagneyi gonderiyoruz bumerang gibi geri dönuyor herif. Bu ve Belhandayi seneye gormek istemiyorum. Sinirlerim bozuluyorDiagne gidici ve yerine avrupalı tecrübeli forvet transferi yapılıcak + irfan konusu da son güne kadar bile uzayabilir terazide demiş başka isimler boşuna yazılıp çiziliyor malatyalı yusuf vs o zaman
maestroya saygısı konusunda reisin arkasındayım
Kendisinden ne hayır gördük de toteminde hayır göreceğiz
Ben belocuyum rtaş ama diagne az da olsa para kazandırıp giderse en kral forvet transferi kadar sevindirir.Diagneyi gonderiyoruz bumerang gibi geri dönuyor herif. Bu ve Belhandayi seneye gormek istemiyorum. Sinirlerim bozuluyor
selam rdashım belhanda derneğine üye alımlarını ben yapıyorum. İster misiniz?Ben belocuyum rtaş ama diagne az da olsa para kazandırıp giderse en kral forvet transferi kadar sevindirir.
Kendisinden ne hayır gördük de toteminde hayır göreceğiz
O arkadaş bence Buse Terim yada Mert Çetin, bu kadar bilmesi imkansız.Bu Galasevgisi ni daha önceki transfer dönemlerinden duyan takip eden var mıydı şu ana kadar bildi her şeyi
Seve seveselam rdashım belhanda derneğine üye alımlarını ben yapıyorum. İster misiniz?
İrfan dan başka orta saha bilgisi vermedi alamazsak yine sıkıntı yaşıcağız yönetim korkutuyorO arkadaş bence Buse Terim yada Mert Çetin, bu kadar bilmesi imkansız.
Açık açık isim vermez ama kolpayı yalanlar.
Geçen sene isni gecmesken Moder, Coulibaly ve Jozwiaki bildi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Baska isim yok ondan, B planımız yok.İrfan dan başka orta saha bilgisi vermedi alamazsak yine sıkıntı yaşıcağız yönetim korkutuyor
Gol attığı için QPR 'dan menermahçemin kasasına 250 bin euroFenerin yeni transferi bugün gol atmis.