Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Dun irfan fbye gitmistiBunların özel haber veripte doğru çıktığına daha rastlamadım.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun irfan fbye gitmistiBunların özel haber veripte doğru çıktığına daha rastlamadım.
tabiki de %90 beklemiyorum dünyada yoktur zaten ama bu pozisyonlara gomis veya sörloth girse en azından 60 a yakın olur.d,agne 13 tane net pozisyon kaçırmış düşün
acaba biz birini sattıkta onun kesinleşmesini mi bekliyorlar ?Bu arada Halil ve Onyekuru'nun detayları neden hala gelmedi acaba? Umarım limit falan nedeniyle bir sorun çıkmaz.
Gole çevirme oranı düşük mü anlamadım? Gayet iyi işte sanki tüm net pozisyona takımın santraforu mu giriyortakımın asıl sorunu forvet zaten,hemen her maç net pozisyon buluyoruz ama şu gole çevirme oranına bak
Bosuna üzülmeyinSenin Galatasrayla ilgili hiç olumlu haberin yok renktaş
10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu..vardır vardır
Göksel küçük emrahı alsın10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu..
Rıdvan soylemis knk.
Ebesinin10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu..
Rıdvan soylemis knk.
Teknik direktör TV karşısında çıkıp ben bunu isitoyrum derse yönetimi zora sokarsa gokselde fırsat bilip istediği rakamı söyler10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu..
Rıdvan soylemis knk.