Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed , ndismiye , Kaan gelsin yeter. İrfan olmayacak belli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodop'ta bana göre çok güvenilir olmasa da yarı güvenilir diyebilirim bu Arapça haber onun dediği Zamalek tarafı cevabını pazartesi vermek istedi haberine de uyuyor.

İrfan bu saatten sonra olmayacak gibi geliyor bana da
Zaten böyle nazlanıp duracaklarsa olmasın da

Zamalekte pzt cevap vericek diyolardı geçen

bi ihtimal bişey çıkar belki

mohamed
İrfan
Kaan yapıp bitirelim

Mohamed'i tanımıyorum ama umarım olur. Genç topçudan zarar gelmez bir de madem bu kadar isteniyor teknik heyet tarafından bu sefer forvette ilk tercih olmalı.

Mohamed Avrupa’da oynamak istiyorum turnuvada performansımın iyi olup olmayacağı belli değil vs. demişti. Fransızlar da çekildiyse bize satarlar heralde. Başka seçenek kalmadı gibi duruyor

Takipçi sayısına takılmayın bu araplara twitterdan 20 takip atın 50 olarak geri dönüyo bi ara 3-4 bin takipçi yapmıştım öyle bomboş hesaptı

Mustafa Muhammed duyumu getirdim

Press reports close to the Zamalek club talked about the approaching striker Mustafa Mohamed of the Turkish club Galatasaray

Press reports said that the committee running Zamalek decided to approve the player's departure to the Turkish club on loan.

As it was revealed that the loan will be for a season and a half only, and the financial reward reaches $ 2 million

She added that the Turkish club took advantage of CAF's decision to suspend the player for four matches from CAF due to the events of the African Final in order to pressure club officials to obtain professional approval.

"Zamalek Today" has not been able to verify the authenticity of this news, and we will provide you with news and what is new as soon as we know it.

Ben her zaman genç oyuncudan yanayım yaşı gelmiş transfer artık istemiyorum alalım böyle gençleri 2 sene sabredelim sonrası zaten gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt