Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli :
Luyindama'nın menajerine kulüp bulması söylendi
Stopere Ferro ile görüşülüyor
Sağ beke 1. aday Yedlin
İrfan işi perşembe sonuçlanacak. Bence gün geçtikçe Galatasaray'a yaklaşıyor
Mohammed için yoğun mesai var.Fatih hoca çok istiyor. O gelirse Diagne WBA'a kiralık gidecek
ferro he .d

7 gün icinde 5 transfer ha
İzlerken Haluk birden buna dönüştü

PJ9t3tFIdeW8fQrw.webp

Ben bir tek Luyindama satış olayına artık kesin gibi bakıyorum
Bakalım ne olacak 1 hafta kaldı zaten

Yedlin işi çok mantıklı 6 ay kalmış sözleşmesinin bitmesine ve oynamıyor Rosier katkısı alabiliriz bence. Sağ bek bize orta sahadan bile elzem çok zayıfız orada.

Yerine golcü gelmeden diagne kesinlikle satılmamalı

(Gomis’te günlerce aynı şeyi söylemiş linç yemiştim)

Hatta ne vereceği belli olmayan muhammed falan gibi isimler alınırsa da satılmamalı

Haluk Yürekli :
Luyindama'nın menajerine kulüp bulması söylendi
Stopere Ferro ile görüşülüyor
Sağ beke 1. aday Yedlin
İrfan işi perşembe sonuçlanacak. Bence gün geçtikçe Galatasaray'a yaklaşıyor
Mohammed için yoğun mesai var.Fatih hoca çok istiyor. O gelirse Diagne WBA'a kiralık gidecek
Luyindama kalır, Diagne kalır olursa Yedlin olur bunlar arasında. Mohamed için olumlu haberler var ama ben yapılabileceğini sanmıyorum. Aynı şey İrfan için de geçerli ama onda olursa da şaşırmam. Halil, Onyekuru, Yedlin, Yousuf en iyi ihtimalle böyle trasnferin kağancağını düşünüyorum ama umarım bir kere olsun yanıltılar. Luyindama- Marcao- Diagne'yi aldığımız zaman gibi iyi bir sürpriz yapabilirler Mohamed ve İrfan'ı da alarak.

antep maçı çok önemli alırsak formsuz başakla arenada oynuyoruz bi anda malatya,antep,başak gibi zorlu maçlardan 9 puanla çıkarız buda fikstür nispeten kolaya dönerken elimizi rahatlatır

mohamed
Kaan
İrfan
Visca

transferlerini yaparsak bu dönem, omarda seneye sağlam dönebilirse

muslera-omar-kaan-marcao-feg-irfan-visca-onyekuru-mohamed gibi 9 isimle seneye sağlam bir solbek ve ön libero haricinde rotasyon hariç transfer ihtiyacımız kalmıyo kağıt üzeri, zaten hoca bunları şimdi yaparsak diğer dönemlerde ufak dokunuşlar kalıcak sözünü bu yüzden söyledi

caulker-fatih kuruçuk-ismail-aytaç-salih falanda nerdeyse sıfır maliyetle rotasyonu tamamlar

Kerem çok başka oyuncuya evrilebilir mahrezin ilk hallerini hatırlayın bol bol şut çalışması lazım iyi bir antrenorle keremde muazzam bir skorer cikar

Şahsi fikrim İrfan ve Mohammed olacak. Tamamen hissiyat. Bu şikecilerin mesut transferinde bişeyler döndüğünü dünyanın salak adamı bile anlar. Bizede sus payı (kurcalamayın) olarak İrfanı verecekler galiba. Bu iş Gökseli falan aşıyor. Mohammed olayı ise hocamız çok istediğinden bi şekilde bir yolla halledecekler gibi. Bu transfer dönemi diğer hiçbir döneme benzemiyor. Yukarlardan müdahaleler var gibi gibş

Ferro oynamıyor Benfica'da ama sanmam yav adamın 8 m bonservis gözüküyor 2024'e kadar sözleşme var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt