Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
yagiz da biseyler yazmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat örneği var.Yok hocam kimse kimseyi zorla bir klübe satamaz emre akbaba transferindede aynısı oldu hatta koçun bile açıklaması var emre galatasarayda oynamak istedi o yüzden alamadık diye
yav sadece irfan değil mensahı , beratı falan da ensemize vurup aldılar elimizden.Bi de irfandan başka b planı da yoktur bunların benim sinirlendiğim kısım orası.Bu kadar uzatırsan adam da alır elinden.1-2 hafta öncesinden uğraşacaktın işte olmadıysa hemen başkasına yönelecektin.Ama hocası çıktı istiyorum dedi , takımın oyuncuları gol sevincini yaptı , apo gitti gönderileri beğendi vs. E sen şimdi burdan verirsen bu adamı olmaz yani
Dediğim gibi burda karakter önemli ben eğer fenere gitmek istemiyorsam beni oraya gitmeye kimse zorlayamaz.Vedat örneği var.![]()
BeceremezlerAlex Teixeira ve Pato'yu alin bari, ikiside bosta suan. Bonservis derdin falan da yok, kulupleri de yok og ne guzel. Hic yoktan iyidir.
Futbolcular da pek bağ kalmadı. Biz taraftarlar duygusal bakıyoruz. Boşver üstad olan oldu.Dediğim gibi burda karakter önemli ben eğer fenere gitmek istemiyorsam beni oraya gitmeye kimse zorlayamaz.
Bosta olan oyuncuyu da getiremiyorlarsa bir zahmet istifa etsinler.Beceremezler
Bahane hazır 40 küsür futbolcu transfer ettikBosta olan oyuncuyu da getiremiyorlarsa bir zahmet istifa etsinler.
Beceremiyorlar iste. Bizim icin yanan Oynekuruyu zar zor aldilar. Kadro disi kalan seri yi alamadilar. Defolmali bu yönetimBosta olan oyuncuyu da getiremiyorlarsa bir zahmet istifa etsinler.
Elneny h.o diyebilir miyiz ?Son gün bir D'avilla oyuncusunun havalimanında açıklama yapısını görür gibiyim.
Ben irfana o fiyatlara alınmasına karşıyım zaten ama bize katkı sağlarmı kesin sağlar. O fiyatları verebiliyosak şuana kadar irfanın peşinden koşmamız hataydı bence avrupada o fiyatlara çok daha iyi adamlar bulursun.Futbolcular da pek bağ kalmadı. Biz taraftarlar duygusal bakıyoruz. Boşver üstad olan oldu.![]()
Ozanı satıp 6,5 verirler diğer bir ihtimal yokFb sosa + türüç + 6.5 önermiş. O 6.5 hangi limitten nası ödeniyor?