Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav sadece irfan değil mensahı , beratı falan da ensemize vurup aldılar elimizden.Bi de irfandan başka b planı da yoktur bunların benim sinirlendiğim kısım orası.Bu kadar uzatırsan adam da alır elinden.1-2 hafta öncesinden uğraşacaktın işte olmadıysa hemen başkasına yönelecektin.Ama hocası çıktı istiyorum dedi , takımın oyuncuları gol sevincini yaptı , apo gitti gönderileri beğendi vs. E sen şimdi burdan verirsen bu adamı olmaz yani

Çok haklısın biraz daha sabır yeni gelecek yönetim bunlar gibi çıkmaz inşallah

Herkes konuşuyor bir bizim yöneticiler konuşmuyor
Bizim basın sözcüsü Rodop mu arkadaş

Hadi Irfan’i aldin diyelim, Taylan sakat veya cezali oldugunda kim oynayacak? Bu saatten sonra her mac final maci. Donk olmaz Antalya macini hatirlayin sadece. Baska alternatifler var mi? Dusunsene derbi maci, oynatir misin Etebo’yu orada? Ya da Ozornwafor’u? Dogru bir planlama yok maalesef.

Ilk gunden itibaren soyledim ve soylemeye devam edecegim, Irfan oncelik degil. Oncelik forvet ve 6 numara olmali. Irfan sampiyon yapmaz, forvet sampiyon yapar. Sol icte ve sag icte Belhanda var, Kilinc var, Akbaba var, Etebo var, Omer var, Arda var, Feghouli var.

ne İrfanmış arkadaş.

geçmişte de bir sürü örneği var, Tarık Çamdal, Emre Akbaba, Diagne vs vs uzar gider liste.

gelsin 3 maç sonra hiç bir anlamı olmayan ve yuhlanacak oyuncu için şu kadar uğraşmaya değer mi, Galatasaray bu kadar aciz mi bir İrfan' a kalacak, hayret ediyorum.

hele ki İrfan için Luyindama ( sakatlıktan iyi dönmedi, kabul ) vazgeçilirse büyük hata yapılacak.

burada sakat, aylarca boşta kalmış Caulker için övgüler uçarken, Luyindama' nın, İrfan gibi bir adam için harcanmasına gerek yok.

alsın şikeciler, bir yerlerine monte etsin. ona verilecek paraya 2 tane adam alınır..

Fb sosa + türüç + 6.5 önermiş. O 6.5 hangi limitten nası ödeniyor?

Futbolcular da pek bağ kalmadı. Biz taraftarlar duygusal bakıyoruz. Boşver üstad olan oldu. :)
Ben irfana o fiyatlara alınmasına karşıyım zaten ama bize katkı sağlarmı kesin sağlar. O fiyatları verebiliyosak şuana kadar irfanın peşinden koşmamız hataydı bence avrupada o fiyatlara çok daha iyi adamlar bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt