Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke bizimkiler 1-2 daha fazla teklif etsede daha bi çok girse şu şikecilere. Vazgeçemezlerde vazgeçerlerse başak şapa oturur :asd:

Koç bir gitsin bunlardan bakalım nasilbir enkaz bırakacak. Aziz döneminden daha beter olacaklar.

Ali Koç o koyduğu paraları geri almayacak öylemi?

Ozaman gerçek birclariorraya çıkacak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Koyduğu paralar + yardımdan toplanan paralar yok oldu bile adamlar buna rağmen zarar açıkladılar ki bilanço makyajını saymazsak 250 milyon TL zarar bu yapılan yardımlara, koyulan paraya ve o büyük paralara satılan oyunculara rağmen birde borçları olmuş 5 milyar TL Cl'ye gitseler bile sadece o sezonun maliyetini karşılayabilirler bunu en iyi bizim bilmemiz lazım.

Ulan göksel istesene onlardan da 10m+ferdi diye o zaman adamsin derim.

geceleri hep olumlu haberler düşerken gündüz bi tane olumlu haber duymuyoruz

Haklı zaten hoca zaten seçim var sene sonu sözleşmem bitiyor falan sözüm de bitiyor demesi gereksiz sen taraftara söz verdin seni de bu klüpte seven 30m insan var tehdit vari konuşmasına takılıyorum yok yanlızım falan gerek yok

o laflari gereksizdi evet kizdigim yönleride misal bu gibi laflari, yazdim zaten.

7 düvelle mücadele ediyor tff siyle mhk siyle tahkimiyle ali kocuyla siyasetiyle hepsiyle ve yönetimden kimse destek vermiyor arti transfer de les gibiler.bundan dolayi yanliz hissediyorum demis olabilir.

yemin ederim su arap kaynaklarini copy paste yapmak ayri zorluluk.

Teklifi kabul etmemisler fln yaziyor galiba

Dün bir gazete daha anlaşma yok diye bir adamla görüşmesi vardı. Altına da eski haberleri toplamışlar, Mohamed Saint Etienne'i tercih etmişti Galatasaray yerine diye. Eski haberleri toplama yapmışlar
Edit: Aynı gazetenin haberiymiş zaten. Mali zorlukları var, Mohamed satılabilir falan diyor

Halil ve Onyekuru sonra transferleri kapatacaklar giden olmazsa. Biz rakip takimlarinin oyununa gelmeyiz ve ondan Irfani almadik derler ve ondan sonra gidip alternatifini bile almazlar.

ASİST ANALİZ ÖZEL | Fenerbahçe, İrfan Can transferi konusunda Başakşehir'le söz kesti. Ancak İrfan Can Kahveci, Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.

Şartlar yavaş yavaş olgunlaşıyor.

hadi uA bunun üzerine patlat bir Başakta bir Aslan var mesajı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt