Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
İzleme abi izleme sinir katsayıların artamsın boşuna.tv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleme abi izleme sinir katsayıların artamsın boşuna.tv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
Şu maclar baslasa da görsek herşeyi bakalım bunlar cok havalandı..tv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
Laf ile peynir gemisi yürümez derler onlar hep konuşuyor zaten biz yapıyoruztv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
cevat ama tebrik ederim seni podolskiyi zorla getirttintv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
Öyle bi adam piyasada yok maalesef
Küfür yiyeceğini bile bile sallıyor. İnsanda biraz arlanma olur. Sırf popi yada flame artık adı neyse olmak için anasını babasını aşağalayan, yarı çıplak fotoğraflarını koyan insanlar var. Düşman başına..
Değil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?
tv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!
şu anda tek tesellim poldi imkanım olsa poldi tv kurardım 24 saat izledim aslan parçamı !!cevat ama tebrik ederim seni podolskiyi zorla getirttin![]()
hiç güleceğim yoktu ya poldi tv iyiymişşu anda tek tesellim poldi imkanım olsa poldi tv kurardım 24 saat izledim aslan parçamı !!
şu anda tek tesellim poldi imkanım olsa poldi tv kurardım 24 saat izledim aslan parçamı !!
as ali naci dedi kardeşSA
Melo'nun gittigi yönünde haberler nerden cikti? Yeni katildi kamp'a..
SA
Melo'nun gittigi yönünde haberler nerden cikti? Yeni katildi kamp'a..