Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Zan ayrıldı boşta takım bulamadı.. sanıyor ki 2-2.5 milyon euro para verecekler..

Yabancı sınırlaması bu sene kalktı arkadaşlar .. Allahın izniyle gelecek seneden itibaren çöplerin alacağı para 500 bin doları geçmez belki de onu bile vermezler..

Aydın örneği var.. 1 milyon dolar desen balıklama atlayacaktı ama para bile veremediler..

Keza kuşlarda da emre'ye vermediler..

Benim tahminim 3-5 sene içinde verilen paralar normale döner..

500 bin aldi Kasimpasa´da Aydin. 28 yasina kadar hic bir sezonda full onyamamis bir oyuncu icin, fena para degil.

taraftar o kadar umursuz ki.bunlar artık transfer yapmasada olur.alıştırdılar bizi.GS taraftarı bu hareketleri haketmiyor.lig başlayınca bakalım nereye kaçacak hamza hoca ve özbek..

Rodolfu alsak çok mu sevinecektiniz 3.3 milyona geçiniz bu ayakları bjk en son ne zaman şampiyon oldu en son ne zaman cl ye gitti para çok veriyoruz tamam da geçmiştede böyleydi yeni değil ki gelmiyolar az paraya katar ve çinden önce son durağız hala farkında değilsiniz.

Hey Allah'ım, adamlar 1.4'e alıyorlar, sen koskoca GS'sin, adam gibi yöneticin olduktan sonra, oyuncunun ne zaman blöf yaptığını anlayacak kapasitede yöneticin olduktan sonra kıytırık bu çöpü alamayacak mısın? Mantığa bak..
BJK bizim 2.5 vereceğimiz adamı 1.4'e alıyorlar, bok gibi yönetiliyoruz işte...

Rhodolfo iyi transferdir şimdiden yazayım, isteyen de caps falan alsın. Çok ağlarız peşinden.

Daha öncede yazmıştım santrafora Atletico Madridden Raul Jimenezi opsiyonlu filan kiralamalıyız.Forma şansı bulması zor Madridde elden çıkarcaklar ama çok yetenekli eleman Türkiye ligine de acaip uygun 1.93 filan boyu var çok güçlü,teknigi ve son vuruşları harika gelse çok iş yapar.

https://www.youtube.com/watch?v=8xQeZjtWlDE

Telles gidecek peki Carole neler yapacak,gerçi Telles'in pek bir şey yaptığını görmedim

Bu arada saka maka 3 hafta icinde lig basliyor. Transferlerin lige hazir olmalari gene yalan oldu.

15 Ağustos'ta lig başlıyor. As kadro çıkıp 45 dakika bile top oynamadı daha, transferler hala bitmedi, Melo kalıyor mu gidiyor mu belli değil, Forvet alacaklar mı, sağ kanat alacaklar mı, stoper alacaklar mı? Bir halt belli değil, üstüne bir sürü çöp hala kadroda, birçok isimi daha gönderemedik, nasıl hazır olarak gireceğiz biz sezona yine hikaye

Ne lanet bir dönemdeyiz.

duyumcuyum ama kiminle ilgilendiğimizi ve konyağımı söylemem. açıklanınca ben de açıklarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt