Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Pato gelse ucurur yahu, sag kanat ta oynar.. Neden düsünülmiyor bu cocuk anlamiyorum abi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumaya kadar kesin aciklanicak yoksa transferi aciklicam burda kim diye dedin sen kimi kandiriyosun yeter artik duyumcu oluyo herkesÖnce Cüneyt Tanman olayıyla başlayalım. Dursun Özbek, Tanman'ın konuşmalarından vs memnun değilmiş. 2 hafta Albayrak'a teklif yapmış geri dön diye.
Türkiye'nin Dünya Sampiyonu olmasinimi yoksa Galatasarayin Sampiyonlar Liginimi kazanmasini mi tercih edersiniz ??

Gayet Galatasraray kalibresinde bir oyuncu genç kardeşim. Rhodolfo, uzun boylu ve takımında savunmayı yönlendiren sağlam bir stoper. En fazla kan uyuşmazlığı olabilir. Ama takımımızda eksik olan bir oyuncu tipi.
Necati İŞBİLEN @_necatiisbilen 3 Min.Vor 3 MinutenÜbersetzung anzeigenRenktaslar sizi ortamın gerginliğinden uzaklaştırıp güldüreyim biraz ������Ekli dosyayı görüntüle 15055
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pato gelse ucurur yahu, sag kanat ta oynar.. Neden düsünülmiyor bu cocuk anlamiyorum abi..
Necati İŞBİLEN @_necatiisbilen 28 Sek.Vor 28 SekundenÜbersetzung anzeigenYine umutsuzluğa dustum baslicam.boyle yonetime yaziklar olsun@NajaLegionis: İbrahimović bu transfer döneminde Galatasaray'a gel-me-ye-cek! Bırakın abi artık şu muhabbeti...
Ulan biriniz baska konusuyonuz biriniz baska.
Mantık bu mu? Brezilya'da hiç lig dışına çıkmamış Fernandao inşallah bu sezon derbilerde sakatlanır da Semih'le eşleşmez. Fernandao'ya da çöp dersin sen şimdi, geçelim bunları. Ayrıca bu adamın 1.90 boyu gayet iyi fiziği var. Kafa toplarında iyi, defans fundamentalı da iyi Rhodolfo'yu bana mı anlatıyorsun? Adamı bir sezon izledim, sen kaç kere izledin ?Adam yurt dışına bile çıkmamış.Bizim ligin Serdar'ı işte.
Bu adam o kadar iyi olsaydı yedirirler miydi BKJ'ye? Veya bu yaşında sadece Brezilya'da olur muydu?
Necati İŞBİLEN @_necatiisbilen 28 Sek.Vor 28 SekundenÜbersetzung anzeigen
Dursun Özbek, Arjen robben ilede görüşmelerini sürdüyor. Ibrahimovic, Arjen robben ikilisinde biri mutlaka alınmak isteniyor
Bora ne diyon Bora avatarindaki sen misin
Mantık bu mu? Brezilya'da hiç lig dışına çıkmamış Fernandao inşallah bu sezon derbilerde sakatlanır da Semih'le eşleşmez. Fernandao'ya da çöp dersin sen şimdi, geçelim bunları. Ayrıca bu adamın 1.90 boyu gayet iyi fiziği var. Kafa toplarında iyi, defans fundamentalı da iyi Rhodolfo'yu bana mı anlatıyorsun? Adamı bir sezon izledim, sen kaç kere izledin ?