Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato gelse ucurur yahu, sag kanat ta oynar.. Neden düsünülmiyor bu cocuk anlamiyorum abi..

Can Çobanoğlu ismi geçiyor ama Hamza hocanın onunla çalışmak istemiyor. Bu şekilde giderse zaten sezon ortasını görmesi mümkün olmayan HH sezon başlamadan gidebilir.

HH-Tanman arası da iyi değilmiş.

italyadan gelen duyumlar gayed müspet doumbia gervinho roma kampından ayrılmış diye bi duyum aldım sergen kardeşim doğrumu teyit ettirebilirimiyiz ?

Önce Cüneyt Tanman olayıyla başlayalım. Dursun Özbek, Tanman'ın konuşmalarından vs memnun değilmiş. 2 hafta Albayrak'a teklif yapmış geri dön diye.
Cumaya kadar kesin aciklanicak yoksa transferi aciklicam burda kim diye dedin sen kimi kandiriyosun yeter artik duyumcu oluyo herkes

Türkiye'nin Dünya Sampiyonu olmasinimi yoksa Galatasarayin Sampiyonlar Liginimi kazanmasini mi tercih edersiniz ??

Valla Sampiyonlar ligi derim tabii ki. Galatasaray'in Sampiyonlar ligini su anki sartlarda kazanmasi Turkiye'nin Dunya Kupasini kazanmasindan cok daha zor.

Sampiyonlar liginde su halimizle Ceyrek Finale gelince tikaniyorsun. Daha ilerisi mucize oluyor bildigin.

Ama Dunya Kupasinda biraz gaz biraz da yetenek ve biraz da kura sansiyla finale kadar gelebilirsin.

Gayet Galatasraray kalibresinde bir oyuncu genç kardeşim. Rhodolfo, uzun boylu ve takımında savunmayı yönlendiren sağlam bir stoper. En fazla kan uyuşmazlığı olabilir. Ama takımımızda eksik olan bir oyuncu tipi.

Adam yurt dışına bile çıkmamış. :) Bizim ligin Serdar'ı işte. :) Bu adam o kadar iyi olsaydı yedirirler miydi BKJ'ye? Veya bu yaşında sadece Brezilya'da olur muydu?

@NajaLegionis: İbrahimović bu transfer döneminde Galatasaray'a gel-me-ye-cek! Bırakın abi artık şu muhabbeti...

Ulan biriniz baska konusuyonuz biriniz baska.

Adam yurt dışına bile çıkmamış. :) Bizim ligin Serdar'ı işte. :) Bu adam o kadar iyi olsaydı yedirirler miydi BKJ'ye? Veya bu yaşında sadece Brezilya'da olur muydu?
Mantık bu mu? Brezilya'da hiç lig dışına çıkmamış Fernandao inşallah bu sezon derbilerde sakatlanır da Semih'le eşleşmez. Fernandao'ya da çöp dersin sen şimdi, geçelim bunları. Ayrıca bu adamın 1.90 boyu gayet iyi fiziği var. Kafa toplarında iyi, defans fundamentalı da iyi Rhodolfo'yu bana mı anlatıyorsun? Adamı bir sezon izledim, sen kaç kere izledin ?

Brezilyadan alinacak tek stoper Dedeydi. Rhodolfoya göre Sammer sayilir. O bile riskli bir transferdi. Avrupa futbolunun temel egitimine ihtiyaci olan Brezilyalilara o egitimi Turkiyede veremezsiniz.

Adminlerden ricam sergeni banlayabilirlermi

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantık bu mu? Brezilya'da hiç lig dışına çıkmamış Fernandao inşallah bu sezon derbilerde sakatlanır da Semih'le eşleşmez. Fernandao'ya da çöp dersin sen şimdi, geçelim bunları. Ayrıca bu adamın 1.90 boyu gayet iyi fiziği var. Kafa toplarında iyi, defans fundamentalı da iyi Rhodolfo'yu bana mı anlatıyorsun? Adamı bir sezon izledim, sen kaç kere izledin ?

Fernandao kazmasını GS kalibresinde mi görüyorsun?

Yav adam 28 yaşında, bi sen mi keşfettin, bu yaşına kadar Avrupa'da adı sanı duyulmamış adamı Ramos yaptın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt