Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi yaa robben gelsin biri gelsin bu sessizlikten bay geldi fenerin agzina tikariz transferleri robben gelirse

su gs taraftarina laf atan ergen diyen kisiler bir zahmet defolup gitsinler bjkyi filan tutsunlar

biz hicbirzaman hep destek tam destekci taraftar toplulugu olmadik olmayacagizda

hosunuza gitmiyorsa nas nas hadi yavrum

yeter ulan sülük gibi kulubun kasasina yapismis heriflere dahi laf söylememeliymisiz neymis efendim söylemis böylemis

hadi ulan ordan

milyonlarca insanin hayalini yasayaip parasini yiyorlar orda

gs vefa göstermez gsye vefa gösterilir

gerizekaliyada haddini bildirir gs taraftari

salak salak adamlara biat etmez

özgürdür gs taraftari

ve herkesin aksinede en cok kulubunu sevenlerde gs taraftarifdir onun icin saldiriir tahammul edemez
gsye zarar veren kim varsa isterse babasi olsun haddini bildirir

bu kadar basit

burda, ekside, sosyal medyada fln moda oldu suan bas kaldiran gs taraftarina laf atmak

senin yasin kac yavrum ben 30 yasindayim
sisli etfalde dogdum
mecideyeköyünde büyüdüm
cocuklugum ali sami yende gecti
hayatim galatasaray

sanami soracagim ulan gsli olmayi MAL

bu mesajim gs taraftarina ergen diyen herkese girsin

Son düzenleme:
Küfür yiyeceğini bile bile sallıyor. İnsanda biraz arlanma olur. Sırf popi yada flame artık adı neyse olmak için anasını babasını aşağalayan, yarı çıplak fotoğraflarını koyan insanlar var. Düşman başına..

Onlarla alakalı bir durum değil bu,gitgide popüler kültürün esirinde kalıp maneviyatını tamamen kaybetmiş bir nesil var önümüzde.O çocukların suçu olduğunu düşünmüyorum alenen,genel olarak var bu hayvanlaşma.

9486389bd841ac6201afda98413adcbd.jpg

Olay biraz bu sanki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?

elestirini yap ama insan sagligi üzerinden yapma ,sana yapilmasini istemedigin seyleri baskasina isteme ,

Cok geç kaldı yine transferler..daha selcuk burak sneijder topa dokunmadı..yeni transferler gelecek takım olacaz da cl gruplarına hazır olcaz..cok cok zor görünüyo inş gelen adam hazır gelir ve uyum sorununu cabuk aşar..planlamada cok yanlıslar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt