Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isterse sampiyonlar ligi finali olsun, yapilan olay kerizlikmi , ona bakarim ben.
Bugünkü mactaki angutlar icinde derby gibi bir macti ozaman, adamlar hayatinda belkide ilk defa Galatasarayi canli izliyor. Türkiyede birkere bu tür olaydan mac iptal oldugunu gördünmü? Adamlar ne güzel direk iptal etti, bak simdik birdaha oluyormu. Türkiyede olsa, hadi oglum , hadi gözümle maci öyle veya böyle bitirirlerdi.
Burak ileri de ne zaman top tuttu ki zaten duvardan başka bir özelliği yok.
Yediğimiz gollerin çoğunun sebebi o zaten.
Kurtuluşumuz onun gidişine bağlı zaten. Bırakın küsecekse küssün yedek otursun 3 sene hamite yedek olması için 2.9 m € verdik. Buna da en fazla 2 sene daha veririz sonra ben gitmek istiyorum diye ağlar zaten.
Hala neyi savunuyorsun anlamıyorum. uA Avrupa Liderimisin..Temsilci senmisin ?!?1 Kötü işte Gurbetçiler . İşin cılkını çıkarıyonuz.
duvarda olamıyor ki
adam sahaya sadece gol atmak için çıkıyor asist filan yada oyuna katkı yapayım bir top çalayım bir araya gireyim hiçbirşey yok sadece gol için koşu yapıyor 10 koşu yapıyorsa birmaçta 8'i ofsaytla sonuçlanıyor zaten...
Bu passoligin iyi yanlarından birisi de bu..tek tek alsın herkes biletini..millet ailesiyle gidiyo arkadasıyla gidiyo..böyle taraftar grupları arena dahil heryerde var..futbol bilgisi 0 avazı kadar bagıran..
Maç neden iptal edildi? Meşale mi yaktılar?
bu olayı gurbetçilere mal etmek bence yanlıs olur evet gurbetciler takımlarını cok izleyemiyor zengin olanlar derbilere geliyor digerleri tw den izliyor biliçsiz insan cok türkiyedede yasanıyor bu olaylar 2-3 dengesizin hareketini Gs canı gönülden seven Gurbetçilerimize mal etmek yanlıs olur ...böyle kendiniz bilmezler her yerde var..
Yine mi aynı dava, yazıklar olsun yahu ne zaman vazgeçeceğiz bu işten anlamıyorum.ses bombası meşale ne ararsan
Bir nevi yine duvar tum toplar oldugu hizda geri geliyor isteduvarda olamıyor ki
adam sahaya sadece gol atmak için çıkıyor asist filan yada oyuna katkı yapayım bir top çalayım bir araya gireyim hiçbirşey yok sadece gol için koşu yapıyor 10 koşu yapıyorsa birmaçta 8'i ofsaytla sonuçlanıyor zaten...
Hah taraftar birbirini ötekileştiriyor, şimdi tam oldu. Forumlar da ayrılır yakın da. Bravo