- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.451
- 5.188
Hunter bizde renkdasim relaks. 3 gündür yazıyorum takip etmemene üzüldüm.Schalke have confirmed the signing of Franco Di Santo from Werder Bremen for €6million (£4.2million).
YOKSA HUNTELAAAARRR ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hunter bizde renkdasim relaks. 3 gündür yazıyorum takip etmemene üzüldüm.Schalke have confirmed the signing of Franco Di Santo from Werder Bremen for €6million (£4.2million).
YOKSA HUNTELAAAARRR ??
31 agustos da sabri sariogluna ana baci giricem az kaldi .d.d sinani bi mac forvet oynatsa aahh ahhhSinan Gümüş'ü bende izlemek istiyordum ama maç izlerken bir şeyin farkına vardım resmen sabri bilerek sinana pas vermiyordu uygun durumda yanında olduğu halde forvetlere rastgele ara paslar denedi zaten ilk yarı bitince sinan'ı yüzde 99 çıkaracaktı dengeoglu dengeler bozulmasın diye :38573:
Bu arada konu dışı ama faroe adaları ve biz 4. Torba..galler 1.torba nasıl oluyor bilen var mı :-)
Sabriye nasıl 2 milyon euro verdiler bu yolsuzluk değil midir ?
hakan 6-7 gol yedirttiyse en az 10 tane kesip üstelik 3 puani getiren tarihi bi gol atti.
Hakan balta gibi oyunculari karrierin sonuna kadar takimda tutmanin faydasi var. Görev adami mizmizlanmiyor, gerekenini yapiyor. Tam bi efsane oldu bizim adimiza.
Iyi düzelde Musap kardes, bu mantik ile sözlesmesini uzatsaydik Aydin´in yine ? Adamin nerdeyse attigi her gol tarihi önem tasiyordu.
Sabriye nasıl 2 milyon euro verdiler bu yolsuzluk değil midir ?
Iyi düzelde Musap kardes, bu mantik ile sözlesmesini uzatsaydik Aydin´in yine ? Adamin nerdeyse attigi her gol tarihi önem tasiyordu.
İşte aradığım heyecan bu ağabey senin gibi büyüklerimiz lazım bize![]()
Tamam bizi geçte italya 2. Torba galller 1.
İnsanlar bencilce ve cahilce davranıyor gerçektende eğitim şart, dediğin gibi O gündüz oynanan Juve maçına gelenler gerçek taraftardı, efsane bir tribündür o, yıllarca silinmez hatırlardan. Bu tarz taşkınlık yaratan kişileri yahut grupları belirleyip maça filan sokmayacaksın bir daha, çözüm böyle olur ancak.
her şeyi de bana sormaTamam bizi geçte italya 2. Torba galller 1.

hakan balta bugünde gözüktügü gibi iyi bi oyuncu ve backup olarak oldukca yeterli bi oyuncu. Ona bakarsan Bayern neden danteyi satmiyor? Senin degimine göre onlarin hakan baltasi. Böyle istikrarli oyuncular daima lazim olur
Udinese oyunu geride kabul etti öyle bir kurguyla cıktılar fakat fena değildik..ama yine de pas alışverişini cok yavas yapıyoruz..dinamik bir orta sahaya ihtiyacımız var melo,selcuk,hamit cabuk adamlar değiller..topu alıp kendi ekseni etrafında dönmeden ayagından cıkaramıyorlar
Hunter bizde renkdasim relaks. 3 gündür yazıyorum takip etmemene üzüldüm.
Bu mesajdan Tek Yumruk taraftar grubuna dahil olduğun çıkarımını yapabilir miyiz?Tek yumruk oldun mu herseyi mümkün gözüm![]()
Sen bu Finlandiya'ya baya baya yürüyorsun ama hayırlısıÖnümüzdeki sezon hazırlık kampı Finlandiya'da olsun
Medeni insanların önünde medeni bir bir şekilde maçlarımızı oynayalım