Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Gümüş'ü bende izlemek istiyordum ama maç izlerken bir şeyin farkına vardım resmen sabri bilerek sinana pas vermiyordu uygun durumda yanında olduğu halde forvetlere rastgele ara paslar denedi zaten ilk yarı bitince sinan'ı yüzde 99 çıkaracaktı dengeoglu dengeler bozulmasın diye :38573:
31 agustos da sabri sariogluna ana baci giricem az kaldi .d.d sinani bi mac forvet oynatsa aahh ahhh

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de hamit sakatlık falan yaşamazsa her türlü 11 oynar gibi

hakan 6-7 gol yedirttiyse en az 10 tane kesip üstelik 3 puani getiren tarihi bi gol atti.
Hakan balta gibi oyunculari karrierin sonuna kadar takimda tutmanin faydasi var. Görev adami mizmizlanmiyor, gerekenini yapiyor. Tam bi efsane oldu bizim adimiza.

Iyi düzelde Musap kardes, bu mantik ile sözlesmesini uzatsaydik Aydin´in yine ? Adamin nerdeyse attigi her gol tarihi önem tasiyordu.

Iyi düzelde Musap kardes, bu mantik ile sözlesmesini uzatsaydik Aydin´in yine ? Adamin nerdeyse attigi her gol tarihi önem tasiyordu.

hakan balta bugünde gözüktügü gibi iyi bi oyuncu ve backup olarak oldukca yeterli bi oyuncu. Ona bakarsan Bayern neden danteyi satmiyor? Senin degimine göre onlarin hakan baltasi. Böyle istikrarli oyuncular daima lazim olur

Tamam bizi geçte italya 2. Torba galller 1.
tumblr_n71sgxZ5x41qz6z2wo1_500.gif

İnsanlar bencilce ve cahilce davranıyor gerçektende eğitim şart, dediğin gibi O gündüz oynanan Juve maçına gelenler gerçek taraftardı, efsane bir tribündür o, yıllarca silinmez hatırlardan. Bu tarz taşkınlık yaratan kişileri yahut grupları belirleyip maça filan sokmayacaksın bir daha, çözüm böyle olur ancak.

adam degiller renktaş adam olduklarını zanneden 3-5 cakaldan ibaret bunlar koy ver gtsin stadın önünden gecirmeyecen böyle adamları kurban olsunlar stada..

hakan balta bugünde gözüktügü gibi iyi bi oyuncu ve backup olarak oldukca yeterli bi oyuncu. Ona bakarsan Bayern neden danteyi satmiyor? Senin degimine göre onlarin hakan baltasi. Böyle istikrarli oyuncular daima lazim olur

Hakan´in sorunu fizik olarak yasadigi sikintilar. Hamle yapamiyor oyunculara, sonra düsünce de kalkamiyor. Dante fizik olarak müthis iyi bir oyuncu, sadece konsantrasyon eksikleri var. Takimda fizik olarak yetersiz oyuncularin barinmasini istemiyorum.

Önümüzdeki sezon hazırlık kampı Finlandiya'da olsun

Medeni insanların önünde medeni bir bir şekilde maçlarımızı oynayalım

Udinese oyunu geride kabul etti öyle bir kurguyla cıktılar fakat fena değildik..ama yine de pas alışverişini cok yavas yapıyoruz..dinamik bir orta sahaya ihtiyacımız var melo,selcuk,hamit cabuk adamlar değiller..topu alıp kendi ekseni etrafında dönmeden ayagından cıkaramıyorlar

Titrek uyusuk selcuk ile top cevirmek ancak bu kadar oluyor.

Gerçekten yönetim ve hamzaoğlu hamza 'yı protesto etmek için yapılmış ise helal olsun diyorum.
Ama bana pek öyle gibi gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt